ScratchJr 4+

Scratch Foundation, Inc.

Ontworpen voor iPad

    • 4,2 • 23 beoordelingen
    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Met ScratchJr leren jonge kinderen (leeftijd 5-7) belangrijke nieuwe vaardigheden, wanneer ze hun eigen interactieve verhalen en spelletjes programmeren.

Door grafische programmeerblokken aan elkaar te verbinden kunnen kinderen karakters laten bewegen, springen, dansen en zingen. Tijdens dit proces leren kindern problemen op te lossen, projecten te ontwerpen en zichzelf creatief te uiten op de computer. Ook gebruiken ze rekenen en taal in een betekenisvolle en motiverende context en ontwikkelen zo reken- en taalvaardigheden. Met ScratchJr leren kinderen niet alleen om te programmeren; ze programmeren om te leren.

ScratchJr werd geïnspireerd door de populaire programmeertaal Scratch (http://scratch.mit.edu), die wordt gebruikt door miljoenen jonge mensen (van 8 jaar en ouder) over de hele wereld. Wij hebben met ScratchJr een nieuwe interface en programmeertaal ontworpen die aansluiten bij het cognitieve, persoonlijke, sociale en emotionele ontwikkelingsniveau van jongere kinderen.

ScratchJr is een samenwerking tussen de Lifelong Kindergarten research group aan het MIT Media Lab, dhe Developmental Technologies research group aan Tufts University, en de Playful Invention Company. Het ScratchJr project heeft genereus financieel support ontvangen van de National Science Foundation (NSF DRL-1118664), Scratch Foundation, LEGO Foundation, en British Telecommunications.

Als je blij bent met deze gratis app overweeg dan alstublieft om een donatie te doen naar de Scratch Foundation (www.scratchfoundation.org), een nonprofit organisatie die zorgt voor voortdurende ondersteuning voor ScratchJr. We waarderen donaties van elke omvang, groot en klein.

Nieuw

Versie 1.5.11

Kleine bugfixes.

Beoordelingen en recensies

4,2 van 5
23 beoordelingen

23 beoordelingen

Some parent ,

Compatibility

I'm a little sad that this app only works with iOS 7 and above, as this will probably mean that I will have to surrender my iPad 4 to my kid, and use the iPad 1 myself. Until now the iPad 1 was the kids' ipad.

Nokia_guy123 ,

Please add eraser

Why is there no freakin eraser!?

TuurioCheerio ,

SUPER FUNN

You learn a lot and it’s SUPER FUNN!, You can make anything you want! I love it :) 🤪🍪

App-privacy

De ontwikkelaar, Scratch Foundation, Inc., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Gebruiks­gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Kodable
Onderwijs
Scratch Tutorial - Coding Game
Onderwijs
Tynker: Coding for Kids
Onderwijs
WeDo 2.0 LEGO® Education
Onderwijs
Scratch中文教程 Lite
Onderwijs
ChatterPix Kids
Onderwijs