Dagboek, Journal, Notes-Diaro 4+

Abhishek Kumar

Ontworpen voor iPad

    • 4,5 • 350 beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Diaro is een multi-platform dagboek-, dagboek- en notities-app die is ontworpen om uw activiteiten, dagelijkse gebeurtenissen, afspraken, ervaringen, gedachten, gevoelens, geheimen en ideeën gedurende de dag vast te leggen en gegevens op al uw apparaten en pc te synchroniseren. Het helpt u bij het organiseren van uw dagelijkse dagboek- / journaalboekingen of notities uit het verleden op de gemakkelijkste manier.

Bewaar uw speciale herinneringen, bewaar persoonlijke momenten en herinneringen of houd uw leven bij met behulp van Diaro.

DIARO-FUNCTIES

VEILIG & PRIVÉ
Vergrendel en bescherm uw privédagboekaantekeningen met een pincode, beveiligingscode of vingerafdruk. Bescherm de privacy met gegevenscodering en toegangscode

THEMA'S & TALEN
Personaliseer de gebruikersinterface met verschillende UI-kleuren en thema's. Meertalige gebruikersinterface (30+ talen), aangepast voor telefoons, tablets en internet. Eenvoudige en intuïtieve interface

ZOEKEN EN ORGANISEREN
Krachtige zoek- en filterfuncties. Organiseer dagboek- / journaalboekingen met behulp van mappen, tags, locaties en vind records op trefwoord, filter ze op datum, tags, map of zelfs locatie

MOOD TRACKER, ATLAS & THROWBACK
Daily Diary Mood-tracker, op deze dag dagboekherinneringen / dagelijkse dagboekreclame, weersinformatie en prachtige Atlas-weergave

BACKUP HERSTEL
Back-up dagboekaantekeningen voor eenvoudig herstel en eenvoudig herstel

IMPORT & EXPORT
Exporteer naar PDF, Docx of Txt en print of deel ze via Diaro App of Diaro Online (PDF, DOCX, CSV & TXT).
Gegevens importeren uit andere populaire dagboek-apps: Journey, Evernote, Catch Notes, Flava, Google Keep, Momento, Day One-apps

SYNCHRONISEREN
Met Dropbox kun je naadloos synchroniseren tussen de Diaro-app op al je apparaten en Diaro Online via elke webbrowser

STATISTIEKEN
Gedetailleerde interessante statistieken over uw dagboekaantekeningen en stemming

OVER DIARO
Diaro wordt vertrouwd door miljoenen gebruikers wereldwijd en is de slimme, intuïtieve en veiligste manier om een ​​persoonlijk dagboek bij te houden. Download nu gratis en bewaar uw geheime dagboek, dieetdagboeklogboeken, reisdagboek met verhalen, slaapdagboek, foto's en kaarten, verlanglijstjes, dagelijkse uitgaven, autobiografie of dagelijkse dagboekaantekeningen, veilig. Je kunt je bonnetjes en facturen ordenen, of het gebruiken als huiswerktracker of opdrachtenplanner, organisator, notitieboekje of als eenvoudige app voor het maken van notities. Houd een mooi, ordelijk en privé-dagboek bij van uw gedachten en dagen met Diaro!

Vind de veelgestelde vragen in Help en ondersteuning of neem contact met ons op via support@diaroapp.com

DIARO PRO-FUNCTIES

Diaro PRO-lidmaatschap is een automatisch verlengend abonnement. Prijs: US $ 5,99 / jaar. Prijs kan per locatie verschillen en wordt duidelijk weergegeven in de app.

• Synchroniseer je agenda op al je apparaten en Diaro Online met je Dropbox-account
• Exporteren naar PDF en andere formaten
• Advertentievrije premiumervaring
• Prioritaire klantenondersteuning

+ De betaling wordt bij bevestiging van de aankoop in rekening gebracht op uw iTunes-account.
+ Uw abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij automatisch verlengen is uitgeschakeld ten minste 24 uur voor het einde van de huidige periode.
+ Uw account wordt binnen 24 uur voorafgaand aan het einde van de huidige periode in rekening gebracht voor verlenging en identificeert de kosten van de verlenging.
+ U kunt uw abonnement beheren en automatische verlenging uitschakelen door na aankoop naar uw accountinstellingen te gaan.
+ Elk ongebruikt deel van een gratis proefperiode, indien aangeboden, wordt verbeurd als u een abonnement op die publicatie aanschaft, indien van toepassing.

Privacybeleid: https://www.diaroapp.com/privacy-policy

Gebruiksvoorwaarden: https://www.diaroapp.com/terms

Nieuw

Versie 2.0.2

Sync improvements & Sdk updates

Beoordelingen en recensies

4,5 van 5
350 beoordelingen

350 beoordelingen

Xayiva ,

Goed dagboek app

Je betaald dan wel voor de app maar dan word ook wel goed en netjes maar hij is ook gelijk op elk ander apparaat bij gewerkt.
Enige wat ik mis is misschien wel een mooie taken lijst en een budget manager dan is de ap helemaal perfect.

AppleCupertino ,

Onbetrouwbare Appmaker

Ooit heb ik geld voor de Pro editie van deze app betaald. Nou krijg ik alsnog een abonnement voorgeschoteld van 10 Euro per jaar..? Dus niet: per direct deze app te verwijderen van mijn account. Oproep aan Apple, om deze app te verwijderen uit de Appstore..!

Joost, Amsterdam ,

Perfecte dagboekapp!

Werkt heerlijk. Synchroniseert tussen platforms. Ik gebruik iPhone, iPad en Windows. Makkelijk alles bij houden wat je wilt: dagboek, reizen, schaken, enzovoort. In aparte mappen als je wilt.

App-privacy

De ontwikkelaar, Abhishek Kumar, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Gebruiks­gegevens

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Dagboek met wachtwoord
Lifestyle
Geheim dagboek met wachtwoord
Lifestyle
Diarly - Dagboek, Journaal
Lifestyle
Muse: Dagboek met wachtwoord
Lifestyle
Dagboek ·
Lifestyle
My Diary - Journal with Lock
Lifestyle