Wakie – Praat met Onbeken 17+

Onbekende wordt vriend

Wakie Inc.

Ontworpen voor iPhone

    • 4,5 • 71 beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Druk op een knop en praat 24/7 met mensen op de makkelijkst mogelijke manier, deel echte emoties en krijg onmiddellijk reacties, beleef plezier en kom van je verveling af op een plek waar vriendschap ontstaat of oefen de hele dag een vreemde taal.
Op Wakie krijg je dit allemaal binnen een paar seconden!
Het is ontzettend belangrijk om een plek te vinden waar je je echte gevoelens en ideeën kunt uiten zonder ervoor veroordeeld te worden, een fijne plek die iedereen accepteert, ongeacht je nationaliteit, en die je in staat stelt van je verveling af te komen. Wakie is een gastvrije plek die onbekenden in vrienden, die met een open hart naar je zullen luisteren, verandert. Je kunt hier gesprekken voeren en chatten door vrij je denkbeelden en gedachten te delen met mensen die er echt om geven en alles onthullen waar je in het dagelijks leven mee zit aan echte mensen. Soms is het moeilijk om een geheim te delen met een vriend die naast je zit, dus dat kan je hier doen met een persoon in je eigen taal of in een vreemde taal, in het geval dat je een taalbarrière wilt overwinnen! Met behulp van een simpele tik op de knop wordt je verbonden met een vriendelijk persoon die bereid is om met je te praten in een veilige omgeving.
Wees gewoon jezelf op een plek waar jouw stem telt!
Onze app is gratis te downloaden en te gebruiken, en zodat de belangrijkste functies van Wakie altijd gratis blijven, lanceren we een preium pakket genaamd Wakie Plus. Hoewel alle huidige functies van Wakie voor altijd gratis zullen blijven, zullen sommige nieuwe en exclusieve functies alleen beschikbaar zijn voor gebruikers van Wakie Plus premium. De huidige Wakie Plus extra functies bevatten the mogelijkheid om het meest recente overgeslagen onderwerp terug te halen, onbeperkt swipen in de carousel en ook onbeperkte bel verzoeken.
Het Wakie Plus abonnement begint vanaf $9.99/maand. Het bedrag kan per land verschillen en kan zonder aankondiging veranderen. Daadwerkelijke prijzen worden in de app getoond. Het abonnement wordt automatisch hernieuwd tenzij het tenminste 24 uur voor het einde van de huidige periode wordt opgezegd. De abonnee kan zijn abonnement beheren en opzeggen door na aankoop naar je App Store account instellingen te gaan. Zorg dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid leest: https://wakie.com/docs/terms_en
https://www.iubenda.com/privacy-policy/7935935
Wij, het Wakie team, zijn vaak online en we zouden het leuk vinden om met je te praten en Wakie slimmer en blijer te maken. Laat ons weten wat je denkt onder het "Geef Feedback" kopje.
Met vriendelijke groet,
Het Wakie Team

Nieuw

Versie 4.14.0

Introducing Voice Games in Calls!
Now you can play engaging voice games with a partner you choose!

Start a game at any time during any call—whether you’re talking to a new contact and looking to break the ice, or deepening your connection with a friend in a call initiated from personal messages.

Explore two types of games:
- Mini Games — fun and fast. 2-3 mins of short rounds.
- Big Game — with no rush. Choose questions for your partner and answer in turns.

Try them out today! Love, peace, Wakie

Beoordelingen en recensies

4,5 van 5
71 beoordelingen

71 beoordelingen

Derphediederph ,

Good app

First I thought that's was just an wake up app but it was an lot more😂

someogkush ,

toxic, racist & sexist

just that. a space for incels and predators to spread weird fantasies and all kinds of misinformation. gross.

zarieja ,

Female right and bad contact with support team

this app is very discriminatory towards women, a man is allowed to see their belly and chest, but if I post a photo with a bikini it is seen as sexual, this really makes no sense, you will not get in touch with them either

App-privacy

De ontwikkelaar, Wakie Inc., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Identificatie­methode

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Helly - Random Video Chat App
Lifestyle
فضفض - دردشه و شات تعارف
Lifestyle
KALLA - Video Chat
Lifestyle
Soudfa - دردشة، تعارف، زواج
Lifestyle
Random Video Chat
Lifestyle
AlKhattaba - Muslim Marriage
Lifestyle