Sparkle, Visual Web Design 4+

Bouw prachtige websites

Crinon SRL

    • 4,3 • 25 beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Introductie van Sparkle 5, de makkelijkste website bouwer voor de Mac!

Met zijn gebruiksvriendelijke interface en geavanceerde functies is het maken van professioneel uitziende websites nog nooit zo leuk geweest, en je hebt geen complexe software of HTML codeer kennis nodig.

Ervaar de kracht van Sparkle 5 met de nieuwe AI-powered website generator, Figma plugin, en verbeterde website importer, allemaal ontworpen om je website in een mum van tijd tot leven te brengen. De nieuwe image&video grid heeft een ingebouwde lightbox, zodat je media er op zijn best uitziet, terwijl interactieve klik acties en nieuwe controls voor popups je publiek betrokken houden.

Met de verwijdering van jQuery en de toevoeging van AVIF beeld compressie en variabele breedte font ondersteuning, garandeert Sparkle 5 bliksemsnelle website prestaties en hoge SEO resultaten.

Of je nu een beginner bent, een klein bedrijf of freelance webdesigner, Sparkle 5 heeft een breed scala aan functies om aan je unieke behoeften te voldoen. Uw enige zorg zal zijn hoe u de tijd besteed die Sparkle 5 u bespaart. Probeer Sparkle 5 vandaag nog en zie hoe eenvoudig het bouwen van een website kan zijn!

Super Intuïtief: Sparkle's intuïtieve interface stelt iedereen in staat om verbluffende websites te maken zonder leercurve. Wat je ziet is wat je krijgt.

Aan de slag in enkele minuten: Het starten van een nieuwe website is eenvoudig. Begin vanaf nul, vanuit een Figma of Sketch ontwerp, met een AI gegenereerd template, of importeer je oude site.

Geen codering: Sparkle is een Mac programma dat het coderen voor je afhandelt. Jij zorgt ervoor dat je website er goed uitziet; Sparkle zorgt ervoor dat hij snel, veilig en SEO-geoptimaliseerd is. Gemakkelijk.

Snel en veilig: Sparkle neemt beveiliging en privacy serieus, en creëert onhackbare statische sites die de activiteit van bezoekers respecteren.

Prachtig ontwerp: Met totale vrijheid van layout en krachtige tools zoals text wrapping en achtergrond verwijdering, is Sparkle de ultieme website bouwer.

Briljante Interactiviteit: Met krachtige ingebouwde functies zoals parallax animatie, video's die afspelen bij het scrollen, en popups, kan het maken van een boeiende website niet makkelijker zijn.

All-In-One: Sparkle heeft alles wat je ooit nodig hebt om je website compleet te maken: geen extra plugins (tegen betaling), service kosten of andere vervelende verrassingen.


WAT GEBRUIKERS ZEGGEN

"Mijn algemene ervaring met Sparkle is geweldig."
"Wat ik het leukste vind aan Sparkle is dat het de klus klaart zonder dat je diepgaande kennis hoeft te hebben van codering etc."
"De ontwikkelaars zijn responsief op het forum, en er zijn veel andere gebruikers die kunnen helpen met elk probleem dat je tegenkomt."
"De ontwerpelementen zijn duidelijk en kunnen worden gecombineerd om zeer geavanceerde websites te maken. Sparkle is geschikt voor alle soorten apparaten en je kunt dus volledig responsieve sites maken."


ONDERSTEUNING

Als u vragen of opmerkingen heeft, stuurt u dan een e-mail naar feedback@sparkleapp.com of bezoek de ondersteuningswebsite sparkleapp.com/support.html


ABONNEMENT

Als u zich aanmeldt voor Sparkle Pro wordt de betaling in rekening gebracht op uw Apple ID-account bij de bevestiging van uw aankoop. Het abonnement wordt automatisch vernieuwd tenzij u deze minstens 24 uur voor het einde van de huidige periode annuleert. Uw account wordt belast voor verlenging binnen 24 uur voor het einde van de huidige periode. U kunt uw abonnementen beheren en annuleren door na aankoop naar uw accountinstellingen in de App Store te gaan.

Nieuw

Versie 5.5.1

- SEO-controle toegevoegd om aan te geven dat er minstens één afbeelding op de pagina moet staan
- ontwikkelaarsoptie toegevoegd om te voorkomen dat afbeeldingen in submappen van de afbeeldingenmap worden geplaatst
- pagina-opmaak van video-elementen voor de verschillende gevallen verbeterd
- pagina-opmaak voor meerdere dropdowns in een formulier verbeterd
- achtergrondverschuiving werkt niet goed op sommige mobiele apparaten
- pagina-opmaak voor parallax in sommige gevallen verbeterd
- controle op parkeren van domein tijdens het instellen van publiceren hersteld
- andere prestatie- en stabiliteitsverbeteringen

Beoordelingen en recensies

4,3 van 5
25 beoordelingen

25 beoordelingen

RtH07 ,

Sparkle, Visual Web Design

Dit programma (zelf kocht ik de ‘Pro-versie) is werkelijk geweldig. Het is erg eenvoudig om er bijzonder mooie websites mee te ontwerpen. Overigens is het wel een aanrader om daarbij eerst de videolessen ‘Learn Sparkle, Visual Web Design’ te volgen, ook verkrijgbaar in de Appstore. Een bijzondere optie in Sparkle is ‘Live Preview’, het ware WYSIWYG. Elke aan passing die wordt aangebracht is vrijwel direkt terug te zien op de apparaten waarvoor de website wordt ontworpen. Last but not least: door de makers van het programma wordt prompt gereageerd op vragen, opmerkingen e.d.
Kortom, een absolute aanrader, de ‘investering’ dubbel en dwars waard!

Salma & Co ,

Top Web App

Ik kan er van alles over zeggen, maar je moet het gewoon zelf ervaren. Een genoegen om hier een website mee te bouwen. Intuitief, vooral als je al met Apple programma’s werkt. Kosten van de app wegen ruimschoots op tegen het genoegen van de app. Ik zou zeggen: gewoon kopen en ervaar het zelf.

Macnavi ,

Beste keuze

Er zijn weinig programma’s waarbij ik van de daken wil schreeuwen hoe goed het is, maar Sparkle is zo’n juweeltje. Alhoewel het niet gratis is, is het zonder meer het beste webontwerpprogramma dat er bestaat. Nadat Apple iWeb achter zich gelaten had, was ik op zoek naar een vervanger. Twee jaar heb ik EverWeb zitten gebruiken, dat zich voordoet als een iWeb-vervanger, maar je blijft constant het idee dat je met verouderde beta software te maken hebt, ontwikkeld door amateurs. Toen ik Sparkle tegenkwam, was ik al snel onder de indruk. Je kunt zien dat er echt over nagedacht is hoe een modern webdesignprogramma zou moeten zijn. De moderne snufjes die je om je heen zit, zitten er in, maar op een ongelooflijk toegankelijke manier. Wat ik ook erg goed vind, is dat de support zeer persoonlijk en behulpzaam is. De oplossingen tot mijn problemen waren meer omdat ik niet goed las, ipv dat het moeilijk was. Het is heel erg simpel om van een tekst of afbeelding een standaardanimatie te maken (slide-in, pop-up etc), videos en fotogalerijen toe te voegen en je kunt alles aanpassen naar je smaak. Veel makers roepen dat ze een iWeb vervanger zijn, maar dat zijn loze kreten. Als je op zoek bent naar de toegankelijkheid en intelligentie van iWeb, maar dan op een nieuwe, frisse manier, dan is Sparkle het programma dat je moet hebben.

App-privacy

De ontwikkelaar, Crinon SRL, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek
  • Overige gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer