Qardio heart health 4+

Blood pressure, weight, ECG

Qardio, Inc.

Ontworpen voor iPad

    • 4,4 • 291 beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Beschrijving

Hou je hartgezondheid beter bij met Qardio. Krijg duidelijk inzicht in je persoonlijke gezondheidsgegevens en ga geïnformeerd aan de slag met je gezondheid. Volg je bloeddruk, onregelmatige hartslag,
12 lichaamssamenstelling statistieken (BMI, % lichaamsvet, % spiermassa, % bot en % water etc.), gewicht, ECG, hartslagvariabiliteit, ademhalingsfrequentie, lichaamstemperatuur en stappen.

De Qardio App werkt exclusief met onze bekroonde apparaten: QardioArm slimme bloeddrukmeter, QardioBase X slimme weegschaal met lichaamsanalyse, QardioTemp voorhoofdthermometer, QardioSpO2, saturatiemeter en QardioCore, onze ECG monitor van medische kwaliteit. Onze Qardio apparaten zijn beschikbaar op qardio.com.

De Qardio App is vol met handige functies om effectief je gezondheid bij te houden.

MEDISCHE ACCURATESSE
Qardio’s apparaten zijn klinisch gevalideerd. Je ontvangt precieze bloeddruk en gewichtsmetingen, ook de informatie over je hartgezondheid is van medische kwaliteit.

SIMPEL IN GEBRUIK
Het instellen en verbinden van Qardio apparaten is zo gedaan. Neem metingen met één druk op de knop.
Pen en papier zijn niet nodig, al je metingen worden overzichtelijk gepresenteerd in de Qardio App en zijn altijd beschikbaar op je telefoon of tablet.

DUIDELIJK EN OVERZICHTELIJK
Bekijk je vooruitgang in slimme grafieken, statistieken en trends. Stel doelen en herinneringen in en begrijp welke invloed jouw lifestyle heeft op je gezondheid.

DEEL JE GEGEVENS
Deel je metingen met je dokter tussen de doktersbezoeken in. Zo kan je dokter persoonlijkere zorg bieden en problemen eerder identificeren. Geef familieleden gemoedsrust door je metingen te delen, zo krijgen je geliefden een notificatie als je een meting hebt genomen.

WERKT MET APPLE GEZONDHEID EN DE APPLE WATCH
Qardio en Apple Gezondheid werken naadloos samen zodat al je gezondheidsgegevens centraal op één plek staan.

QARDIO+ ABONNEMENT

Qardio App biedt een automatisch vernieuwend, maandelijks abonnement voor QardioArm gebruikers, welk Qardio+ word genoemd. Dit maandelijkse abonnement omvat een medisch gedetailleerd automatisch gegenereerd gezondheidsoverzichtsrapport, gegevens verrijkt met informatie over het weer en de luchtkwaliteit, het volgen van medicatie, speciale klantenondersteuning, enz., Voor slechts € 9,5/maand.

**Uitgelicht in Forbes, The New York Times, The Huffington Post, GQ, Vogue, NBC, The Financial Times, WIRED, Wall Street Journal, BBC, PC Magazine, Vanity Fair en vele anderen.

Qardio is voor iedereen die de controle wilt pakken over zijn/haar hartgezondheid, fitheid en gezondheidsdoelen. Ook voor mensen met een hogere bloeddruk en/of hartaandoeningen welke gemonitord en behandeld moeten worden is Qardio de ideale partner.

Qardio App en Qardio’s apparaten werken met iOS 12.4 en hoger, Apple Watch en Siri.

Privacy staat centraal binnen alles wat we doen. Gegevens zijn opgeslagen en beschermd met de meest geavanceerde systemen en technologieën. Qardio App heeft een voice-over functionaliteit voor slechtzienden.

De producten en toepassing van Qardio dienen uitsluitend gebruikt te worden op medisch advies, na diagnose en/of behandeling, en niet in plaats daarvan.

QardioArm en QardioCore hebben de vereiste goedkeuringen van de regelgevende autoriteiten in de Verenigde Staten, de Europese Economische Ruimte, Australië en Canada.
QardioBase X heeft de vereiste goedkeuringen van de regelgevende autoriteiten in de Verenigde Staten, de Europese Economische Ruimte en Australië.
QardioTemp en QardioSpO2 hebben de vereiste goedkeuringen van de regelgevende autoriteiten in de Verenigde Staten en de Europese Economische Ruimte.

Nieuw

Versie 2.7.4

Krijg onmiddellijke inzichten, controleer en bereik jouw doelen.

De Qardio App in combinatie met QardioArm helpt je met het bijhouden van je bloeddruk en QardioBase geeft je inzicht in je gewicht en lichaamscompositie als nooit tevoren. Als je verbind met QardioCore geeft de App live beeld van je ECG met medische accuratesse, ook zijn andere items zoals je hartslag, hartslag variabiliteit, huidtemperatuur, ademhalingsfrequentie en activiteit direct live zichtbaar in de App.

*** Qardio maakt het makkelijk om je gezondheid in de gaten te houden en werkt met Apple Gezondheid en Apple Watch. Veel plezier met deze update. Laat vooral een review achter op de App Store als de App in de smaak valt! ***

Beoordelingen en recensies

4,4 van 5
291 beoordelingen

291 beoordelingen

P.H. van Leijen ,

Satisfied!!

I thought about buying the device for quite some time, because at first I found it expensive. Finally I made the step and now I can say, everybody should do it!!

All the measures can be directly send via the email function in the app to your doctor with your own notes.

Thinking about buying more devices in the future like the ECG, but again a lot of money 😁 (€499)

l.voorde ,

Toch een tevreden gebruiker.

Na een moeizame start, met de nieuwe qardio bloeddrukmeter, ben ik nu zeer tevreden hoe het nu werkt, ik hoop dat het zo blijft, nu gaat het al 3 maanden perfect.

Met vriendelijke groet Theo 👍👍👍

EdRandom ,

Werkt goed.

Werkt goed.

App-privacy

De ontwikkelaar, Qardio, Inc., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Gebruiks­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Slimme Bloeddruk - SmartBP
Geneeskunde
Blood Pressure Tracker+
Geneeskunde
Cardiogram: HeartIQ MigraineIQ
Gezondheid en fitness
Blood Pressure Companion
Geneeskunde
Withings Health Mate
Gezondheid en fitness
Blood Pressure Monitor
Geneeskunde