Routeplanner 4+

Fietsersbond

Ontworpen voor iPad

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Eindelijk! Een fiets routeplanner die je helemaal naar jouw hand zet. Met de vernieuwde Routeplanner van de Fietsersbond maak je de mooiste fietsroutes door heel Nederland. Geef aan wat je wel (en vooral niet) wil, en de app doet de rest.

Dagelijks brengen honderden vrijwilligers de wijzigingen in het fietspadennetwerk in kaart. Dat maakt de Routeplanner van de Fietsersbond de meest complete fietsrouteplanner van Nederland. Jij krijgt zo altijd een op maat gesneden fietsroute, die je vanuit de Routeplanner-app kunt volgen.

Kies allereerst één van de zeven verschillende routetypen:
- Makkelijk doorfietsen (meest gebruikt!)
- Knooppunten
- Racefietsroute
- Recreatieve route
- Natuurroute
- Kortste route
- Autoluwe route

In de app kan je een eigen fietsroute uitstippelen, vanaf elke locatie in Nederland. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de fietsknooppunten.

De Fietsersbond Routeplanner is een project van de Fietsersbond, de belangenbehartiger van fietsers in Nederland. Dat doen we al meer dan vijfenveertig jaar, omdat we geloven dat fietsen overal goed voor is: voor de bereikbaarheid van steden, voor het milieu, voor je plezier en voor een gezond leven. Met steun van onze 31.000 leden werken wij én ruim 1.800 vrijwilligers in het hele land aan meer, betere en veiligere fietspaden.

Nieuw

Versie 5.4.2

Er is een probleem opgelost bij het bewerken/verwijderen van een opgeslagen route.

Beoordelingen en recensies

3,0 van 5
197 beoordelingen

197 beoordelingen

Grebsuol ,

Lastig om plaatsen te zoeken

Je hebt de mogelijkheid om de provincie aan te geven en dan vervolgens de plaats. Je krijgt dan echter alle plaatsen van Nederland waar je doorheen moet scrollen. Waarom niet alleen de plaatsen die in de provincie liggen die je hebt geselecteerd.

Bicycle Piet ,

Wow, wat een enorme verbetering

Al jaren gebruik gemaakt van de online planner, maar tijdens het fietsen zelf altijd wat anders gebruikt. Nu goed bruikbaar, heldere aanwijzingen en een meebewegende kaart. Het was best even wachten op deze update, maar het resultaat is prachtig

Reactie van ontwikkelaar ,

Dank voor de positieve review!

evocatus2 ,

No voice hints while phone locked

It doesn’t make voice hints when my phone is locked in my pocket and I’m driving with my earbuds. This kind of defeats the purpose of the app. Also I would appreciate some integration with Google maps to be able to look for places by name not by address only

Reactie van ontwikkelaar ,

Het is nog niet mogelijk om met gesloten venster de app te gebruiken. We blijven werken aan verbeteren van de app met de middelen die ons ter beschikking worden gesteld.

App-privacy

De ontwikkelaar, Fietsersbond, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Fietsnetwerk - Fiets app
Navigatie
ANWB Eropuit
Reizen
Fietsknoop fiets en wandel app
Navigatie
Route.nl, powered by Routiq
Navigatie
Fietsroutenetwerk
Reizen
Wandelnet.nl – wandelroutes
Reizen