Microsoft OneNote 4+

Notities, ideeën en memo's

Microsoft Corporation

    • 4,4 • 8,3K beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Leg uw gedachten, ontdekkingen en ideeën vast in uw eigen digitale notitieblok met OneNote voor Mac. Het is nu makkelijker dan ooit om uw gedachten vast te leggen, foto's of bestanden toe te voegen en notities te delen op al uw apparaten en met anderen. Deel uw notities en werk in real time samen met collega's of vrienden. Typ ergens in een vrije vorm-canvas, gebruik een digitale pen om te schrijven of te tekenen en voeg foto's en bestanden toe in uw notities. Of u nu thuis, op kantoor of onderweg bent, OneNote is uw digitale notitieblok.

Alles vastleggen
• Schrijf memo's, maak een digitaal schetsboek of maak notities.
• Sla afbeeldingen van whiteboards, foto's of afgedrukte documenten op in uw notities. Maak een foto, snijd hem bij en voeg hem rechtstreeks toe in OneNote.
• Markeer notities die u niet mag vergeten als Belangrijk of als Taak.
• Maak handgeschreven notities en tekeningen met diverse digitale penkleuren en -instellingen.
• Teken probleemloos met hulpmiddelen zoals 'Converteren naar vormen' dat met de hand getekende vormen automatisch omzet in strakke, perfect regelmatige veelhoeken en cirkels.

Ordenen, zoeken en beveiligen
• Orden uw notities op een manier die voor u het beste werkt met tabbladen, labels en kleuren om het overzicht te behouden over al uw projecten.
• Maak, zoek, sorteer en kopieer pagina's, secties en notitieblokken of wijzig de naam.
• Vind snel uw recentste notities en maak de pagina's die u het meest gebruikt vast aan de bovenkant.
• Beveilig uw notities met een wachtwoord en beheer machtigingen wanneer u deelt met anderen.
• Houd uw dagelijkse taken bij, voeg een vlag toe bij vragen die u hebt na een vergadering of markeer belangrijke punten.

Samenwerken en delen
• Deel ideeën en uw notities met vrienden en collega's.
• In real time samenwerken met behulp van een gedeeld notitieblok.
• Synchroniseer uw notities naar de cloud (OneDrive, OneDrive voor Bedrijven* en SharePoint), zodat u uw notities overal kunt openen.

*Als u zich wilt aanmelden bij OneDrive voor Bedrijven, moet uw organisatie beschikken over een in aanmerking komend zakelijk abonnement op SharePoint Online of Office 365. U kunt zich niet aanmelden met een account uit een on-premises directory.

Meer informatie over Microsoft 365
Microsoft 365 is een op de cloud gebaseerde abonnementsservice waarin premiumversies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneDrive zijn samengebracht. U krijgt de beste hulpprogramma's voor de manier waarop men werkt. Ga naar: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2015120 voor informatie over de licentievoorwaarden.
Profiteer van de volledige Microsoft Office-ervaring met een in aanmerking komend Microsoft 365-abonnement voor uw telefoon, tablet, pc en Mac. 

Microsoft 365-jaarabonnementen die vanuit de app zijn aangeschaft, worden in rekening gebracht bij uw App Store-account en worden automatisch binnen 24 uur vóór het einde van de huidige abonnementsperiode verlengd, tenzij automatisch verlengen van tevoren is uitgeschakeld. U kunt uw abonnementen beheren in de accountinstellingen van de App Store.

Deze app wordt aangeboden door Microsoft of een derde app-uitgever, en is onderhevig aan een afzonderlijke privacyverklaring en voorwaarden. Gegevens die worden geleverd door middel van deze winkel en deze app, zijn mogelijk toegankelijk voor Microsoft respectievelijk de derde app-uitgever van de app, en kunnen worden overgedragen naar, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten of een ander land waar Microsoft of de uitgever van de app en hun gelieerde ondernemingen of serviceproviders vestigingen hebben.

Nieuw

Versie 16.84

De update van deze maand bevat alleen opgeloste problemen.

Bedankt voor het gebruiken van OneNote. We hebben naar uw feedback geluisterd en de toepassing bijgewerkt met optimalisaties waardoor het maken van notities beter verloopt.
 
Ervaart u problemen? Verzend feedback in de app door op het lachebekje te klikken in de rechterbovenhoek van de app.
Hebt u een idee? Voeg het toe aan ons suggestievak voor functies op https://aka.ms/onenotefeedback

Beoordelingen en recensies

4,4 van 5
8,3K beoordelingen

8,3K beoordelingen

Bele88 ,

Werkt fijn

Ik ben heel blij met OneNote, ik gebruik het elke (werk)dag en het werkt heel fijn. Het is alleen jammer dat ik me vaak opnieuw moet aanmelden (vooral op iPad en Macbook) en dat de pagina soms niet meer te swipen is als ik tekenen heb gebruikt en de iPad het scherm heeft uitgedaan. Ook kan ik vaak niet typen op de Macbook en moet ik OneNote opnieuw opstarten. Als dat opgelost zou worden dan zouden het 5 sterren zijn ;~)

Waarom-een-bijnaam ,

Onduidelijk

OneNote is vooralsnog volstrekt onduidelijk. Met 2 Universiteits accounts en (waarschijnlijk) ook een prive account is het onmogelijk om maar iets te doen. Hoe weet ik waarmee ik moet inloggen, kan ik zaken synchroniseren en meer. Uren “pielen” en geen resultaat.

r_AWessie ,

Fantastisch

Ik zeg het niet snel van een Microsoft product, maar OneNote vind ik fantastisch. Het is het programma geworden waar ik al mijn werk in bewaar. De mappen structuur, sub mappen, alles kunt plakken wat je maar kunt bedenken (excel werkbladen noem maar op), je kunt tekenen.. en de standaard sjabblonen die je kunt aanmaken per map/submap. Top!! Op al mijn devices beschikbaar, zo heb ik mijn werk altijd bij de hand.

Als je veel verschillende soorten informatie bewaard, houd van structuur en overzicht en veel mogelijkheden per pagina wil dan is dit het perfecte programma.

App-privacy

De ontwikkelaar, Microsoft Corporation, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Contacten
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Microsoft Outlook
Productiviteit
Microsoft Teams
Zakelijk
Microsoft Authenticator
Productiviteit
Microsoft Word
Productiviteit
Microsoft OneDrive
Productiviteit
Microsoft Excel
Productiviteit