Confide - Privéberichten 4+

Geheim en veilig chatten

Confide, Inc.

    • 4,5 • 53 beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Spreek vrijuit met Confide. Met onze versleutelde messengerapp zullen je mobiele communicaties volledig vertrouwelijk en even privé zijn als het gesproken woord.

Je zult online geen sporen achterlaten met end-to-end versleutelde berichten, verdwijnende berichten, screenshotbestendige technologie en incognitomodus. Je kunt zelfs terugtrekbare berichten sturen of onze regel-voor-regel-tekstlezer gebruiken.

Meer dan 350 miljoen versleutelde berichten zijn al veilig afgeleverd en vernietigd met de hulp van Confide, terwijl de gepatenteerde ScreenshieldKit-technologie meer dan 7,9k screenshotpogingen heeft voorkomen.

Hier is wat je krijgt met Confide:

VERSLEUTELDE BERICHTEN
Verstuur privéberichten en gevoelige gegevens met end-to-end-versleuteling. (Je data wordt nooit op onze servers opgeslagen.)

VERDWIJNENDE BERICHTEN
Zet de vertrouwelijke modus aan en je berichten zullen verdwijnen nadat ze gelezen zijn. Wil je ze voor een dag behouden? Zet de vertrouwelijke modus uit. Alle berichten zullen ongeacht 24 uur na verzending automatisch verdwijnen.

VERDWIJNENDE iMESSAGES
De goed beoordeelde iMessage-plugin van Confide doet wat geen andere technologie kan: iMessages wissen tijdens elk gesprek. Met Confide kun je zelfvernietigende berichten schrijven en versturen via iMessage.

SCREENSHOTPREVENTIE
De gepatenteerde technologie van Confide verzekert dat ontvangers van berichten geen screenshot kunnen nemen. Wachtwoorden, credit cards, persoonlijke documenten en gevoelige berichten blijven beschermd.

PERSOONLIJKE EN GROEPSBERICHTEN
Geniet van alle privacyvoordelen van deze geheime berichten-app, zoals anonieme tekst, veilige chat en persoonlijk sms'en - of je nu 1 op 1 berichten stuurt of een groepschat gebruikt.

GESPREKKEN MET THREADS
Voeg een beveiligingslaag toe aan groepsgesprekken. Begin snel een thread binnen de chatervaring om het momentum vast te houden - zonder een lopend groepsgesprek te verstoren.

ONGELEZEN BERICHTEN TERUGHALEN
Maak persoonlijke berichten nog persoonlijker met de optie om verzending van ongelezen berichten ongedaan te maken. Van gedachten veranderd? Terughalen!

EXTRA FUNCTIES:
* Maak bijnamen aan voor je contacten
* Verander het thema


Abonneer je op Premium om toegang te krijgen tot alle functies van de geheime tekst-app.

* Abonnementsbetalingen worden via uw iTunes-account in rekening gebracht op het moment dat u uw aankoop bevestigt.
* Abonnementen worden automatisch verlengd en de betaling wordt via uw iTuness-account in rekening gebracht, tenzij automatisch verlengen minimaal 24 uur voor het einde van de huidige periode is stopgezet. De kosten van de verlenging zijn afhankelijk van het abonnementstype.
Onze standaard abonnementstypen zijn:
* 1-jarig abonnement met een gratis proefperiode van 7 dagen
* 1-maandelijks abonnement met een 7-daagse proefperiode

* Abonnement met een gratis proefperiode wordt automatisch verlengd naar een betaald abonnement. U kunt na aankoop de automatische verlenging van uw gratis proefperiode beheren via uw accountinstellingen. De annulering wordt 24 uur na de laatste dag van de huidige abonnementsperiode van kracht, waarna u wordt gedowngraded naar de gratis dienst.
* Let op: ieder ongebruikt deel van een gratis proefperiode (indien aangeboden) komt te vervallen als u een premium abonnement aanschaft gedurende de gratis proefperiode.

BELANGRIJKE MEDEDELINGEN EN TOESTEMMING

Woont u in de Europese Unie en wilt u uw bestelling annuleren, dan kunt u dit binnen 14 dagen doen. U kunt dit doen door het volgen van de stappen uitgelegd in de App Store. Let op en bevestig: u kunt niet een bestelling annuleren of een terugstorting verkrijgen als u de app gedownload hebt en begonnen bent deze te gebruiken (zoals bijvoorbeeld door het openen en gebruiken van de app).

Servicevoorwaarden: https://getconfide.com/terms
Privacybeleid: https://getconfide.com/privacy

Nieuw

Versie 10.0.3

De prestatieverbeteringen merk je niet direct, maar verbeteren wel degelijk je ervaring met de app.
Bedankt voor jullie voortdurende ondersteuning en berichten! Aarzel niet om je feedback met ons te delen via support@help.getconfide.com

Beoordelingen en recensies

4,5 van 5
53 beoordelingen

53 beoordelingen

remco.1971 ,

Lovely app

Love the way you can use this to send onetime secure messages

sjinedlime ,

Geweldig

Perfecte app gewoon 👌🏻

Wolfshond7 ,

Outstanding App

Outstanding App. This is one of the most, or THE best discreet messenger ever introduced in the App store! 100% quality. Definately an essential. Respect to the developers!

App-privacy

De ontwikkelaar, Confide, Inc., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Siri

    Doe meer binnen de app met slechts je stem.

Suggesties voor jou

Dust - a safer place to text
Zakelijk
AWS Wickr
Productiviteit
Wire • Secure Messenger
Zakelijk
Voxer Walkie-Talkie PTT
Zakelijk
Silent Phone
Zakelijk
Burrn - second phone number
Zakelijk