De Elementen in Actie 4+

door Theodore Gray

NatureGuides Ltd.

Ontworpen voor iPad

    • 5,0 • 3 beoordelingen
    • € 5,99

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Het periodiek systeem komt tot leven in 79 filmpjes waarin de vreemde, verbazingwekkende en soms bizarre eigenschappen van de elementen worden uitgelegd. Ze zijn stuk voor stuk gefilmd door BAFTA-winnaar Max Whitby, in samenwerking met Theodore Gray, schrijver van het beroemde boek en de app De elementen. Deze verzameling was voorheen slechts in een paar musea te zien, maar nu kan iedereen genieten van de schitterende filmpjes die uitleggen waarom elk element uniek en fascinerend is.

Wat gebeurt er als je reactief rubidium in water doopt? Of als je een kanonskogel in een bad van kwik legt? De elementen in actie toont demonstraties van (bijna) elk element in bizarre tot fantastische proeven die je veilig op de iPad kunt bewonderen zonder gevaar te lopen om te verbranden, ledematen te verliezen of vergiftigd te worden. De elementen in actie is een app die op zichzelf staat, maar als je hem combineert met de eerste app, De elementen: een visuele verkenningstocht zal er een nieuwe wereld voor je opengaan. Door beide apps te installeren, kun je naadloos tussen de apps wisselen. Zo kun je in de oorspronkelijke app het element in al haar pracht en praal bewonderen om haar vervolgens in de tweede app in werking te zien.

Nu ook vertaald in het: Nederlands, Catalaans, Duits, Engels, Fins, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Kroatisch, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Turks, Vereenv. Chinees, Zweeds

Nieuw

Versie 1.2.2

Kleine bugfixes en verbeteringen

Beoordelingen en recensies

5,0 van 5
3 beoordelingen

3 beoordelingen

abkebab ,

Zeer interesant

Deze app past heel goed bij de elements die ik gisteren gratis kon downloaden, mooie beelden en goede uitleg

App-privacy

De ontwikkelaar, NatureGuides Ltd., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

De Elementen
Onderwijs
Elementen: Geheugensteuntjes
Onderwijs
Beethoven’s 9th Symphony
Muziek
Steve Reich’s Clapping Music
Games
Collins Bird Guide
Naslagwerken
Birds of Northern Europe
Naslagwerken

Suggesties voor jou

Back in Time
Onderwijs
Tinybop Aggregatietoestand
Onderwijs
Cosmic-Watch
Onderwijs
Periodiek Systeem 2024 PRO
Onderwijs
Licht en kleur door Tinybop
Onderwijs
Eenvoudige machines
Onderwijs