WorkReg, cloud urenregistratie 4+

Beheer uw werk registratie

Patrick Vink

Ontworpen voor iPad

    • € 3,99

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Voor het registreren van al uw werkuren

Met WorkReg kunt u al uw gemaakte werkuren eenvoudig registreren. Naast het registreren van de uren kunt ook uw activiteiten, gebruikte materialen en kilometers registreren. Tevens kunnen de uren gekoppeld worden aan een relatie en aan een project. WorkReg geeft u altijd een overzicht van de gemaakte uren, totaal uurtarief en totaal materiaal kosten.

Cloud synchronisatie & back-up

Met WorkReg is het ook mogelijk om de uren registratie op meerdere iOS apparaten te beheren. Door de gratis Cloud Sync functionaliteit worden super snel alle gegevens gesynchroniseerd met de Cloud. Hierdoor staat altijd een back-up van de uren registratie in de Cloud en op al uw iOS apparaten waarop WorkReg draait. Onderweg registreert u de uren op uw iPhone en thuisgekomen controleert en beheerd u de uren op uw iPad.

Rapportage & Exporteren

Vanuit WorkReg kunt u eenvoudig een rapport genereren met daarin alle belangrijke gegevens over uw uren registratie. Dit rapport kunt u filteren op datum periode, zoek criteria, relatie en project. Het rapport kunt u personaliseren door de kop- & voettekst naar wens aan te passen. U kunt kiezen uit diverse export mogelijkheden; Verstuur per e-mail, exporteer naar Dropbox of printen naar een AirPrint geschikte printer. Bij zowel e-mail en Dropbox export wordt standaard een PDF bestand en een CSV bestand meegestuurd die u kunt gebruiken in bijvoorbeeld Excel. Ook worden altijd alle export bestanden opgeslagen op het iOS apparaat zelf, deze kunt u via iTunes makkelijk overzetten naar uw computer.

De belangrijkste redenen om te kiezen voor WorkReg:

- Snel en eenvoudig registreren van al uw werk uren inclusief pauze duur
- Koppel uw werk uren aan klanten, projecten, activiteiten, materialen en kilometers
- Niet gebruikte onderdelen kunnen uitgeschakeld worden om de invoer te vereenvoudigen
- Geen additionele maandelijkse kosten
- WorkReg is geoptimaliseerd voor gebruik op de iPhone & iPad
- Rapporten exporteren naar e-mail, printer, Dropbox en andere ondersteunde apps
- Aanpasbare rapport kop- en voettekst
- Synchroniseer uw werk over al uw WorkReg installaties
- Altijd een back-up in de cloud met behulp van de supersnelle Cloud Sync
- Registreer uw standaard tarief of een aangepast tarief per klant
- Registreer standaard BTW tarief
- WorkReg gebruikt de datum, tijd en valuta opmaak volgens regio notatie van het iOS apparaat

Nieuw

Versie 2.1.3

- Verbeteringen voor iOS 16.1
- Diverse bugfixes en optimalisaties

Bent u tevreden met deze update laat dan een review achter in de App Store. Heeft u feedback en/of suggesties, stuur deze dan naar support@prv.nl

Beoordelingen en recensies

2,8 van 5
6 beoordelingen

6 beoordelingen

M. de Knegt ,

Fijne app, maar kan verbeterd worden

Ik werk sinds een tijdje met de app en daar heb ik veel gemak van. Het zou wel mooier zijn wanneer je rapporteert in een niet gedetailleerd rapport voor klant dat de gegevens en het adres links bovenin zouden komen zoals je bij bijna alle facturen ziet. Ook de overgang bij meerdere pagina`s is vrij krap en ziet er een beetje slordig uit.

G149 ,

Prima! Maar het kan nog handiger...

Ik gebruik deze app sinds begin dit jaar. Bevalt me goed en werkt ook prima!
Wel 1 irritatiepuntje.... als ik meerdere registraties in wil vullen, moet ik altijd weer de datum en tijd vanaf het moment ‘nu’ aanpassen naar de datum welke ik wil invullen. Kan dat niet op de vorige registratie blijven staan?? Dan kun je sneller de registraties invullen.
Ik denk ook niet dat gebruikers de registraties direct invullen op de actuele tijd, maar dat altijd achteraf (of vooraf) doen. Dus is het helemaal niet nodig en dus onhandig om altijd weer vanaf het ‘nu’ te beginnen.

Ook mag van mij het tijdstip weg. Het gaat me om het aantal gewerkte uren, niet om het precieze tijdstip. Datum en aantal uur is voldoende. Dus ook de pauze mag weg...

Tot slot; waarom kan ik bij ‘opmerkingen’ (het bovenste invulveld) niet kiezen uit een aantal selecties, zoals wel kan bij ‘projecten’ en ‘relaties’? Dat zou prettig zijn....

EWP-N ,

Crasht sinds de update.

Versie 2.0.1 crasht regelmatig tijdens het bewerken van een workorder. Moet dan alles opnieuw invullen. Werkte tot nog toe altijd prima. Wellicht toch aanpassen aan iOS 11.xx?

Reactie van ontwikkelaar ,

Mocht u nog problemen ondervinden, kunt u dan contact met ons opnemen, dan kunnen wij u helpen om het probleem te verhelpen. U kunt altijd contact met ons opnemen met de feedback optie in de app.

App-privacy

De ontwikkelaar, Patrick Vink, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Contact­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

NHB Eigenaar
Financiën
VeldwerkGT
Productiviteit
Uurtje Factuurtje App
Financiën
SmartCheckups
Zakelijk
Omrin Logistiek
Zakelijk
Ripstaal Stucadoorsprofielen
Zakelijk