Oral-B 4+

P&G Health Care

    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Zorg voor een superieure reiniging met de nieuwe revolutionaire mobiele ervaring van Oral-B.

Onderzoek toont aan dat de gemiddelde persoon maar 30-60 seconden poetst, in plaats van de door tandartsen aanbevolen 2 minuten. Tot 80% van de mensen besteedt ook onvoldoende tijd aan het poetsen van minstens één zone in hun mond. Dit is inclusief 60% van de mensen die hun achterste kiezen helemaal niet poetsen of er niet genoeg tijd aan besteden[1].

Bij Oral-B proberen we deze cijfers te verbeteren om een superieure reiniging te helpen bevorderen. De baanbrekende technologie van de Oral-B-tandenborstel met Bluetooth® maakt naadloos verbinding met de Oral-B-app om slimmer te leren poetsen. De Oral-B-app is een digitale coach die je helpt om correct te poetsen zoals aanbevolen door dentale professionals.

Poetsen voor een reiniging waar je versteld van staat
3D-tracking van je tanden en AI-poetsherkenning[2] begeleiden je in real-time bij het poetsen. Hiermee zorg je ervoor dat je alle delen van je mond en oppervlakken van je tanden poetst.

Beoordeel je poetsgewoontes
Haal een samenvatting van je poetsgedrag op na elke begeleide poetssessie en bekijk je poetsscore om snel te zien hoe goed je het hebt gedaan.

Een persoonlijke coach
Je krijgt individuele tips en inzichten die afgestemd zijn op je eigen poetsgedrag zodat je kunt zien hoe je het de volgende keer beter kunt doen.

Toegang tot gepersonaliseerde inzichten in een oogopslag
Bekijk welke tanden je wel en welke je niet hebt gepoetst om te zien welke zones meer aandacht nodig hebben. Je krijgt ook tandkaarten te zien met een overzicht van je toegepaste druk, zodat je te weten komt in welke zones je te hard drukt. Bovendien kun je trends bekijken op basis van je geregistreerde poetsgeschiedenis - allemaal gemakkelijk te filteren per week, maand en jaar.

Volg je tandvleesbloeding
De unieke Gum Guard[3]-technologie helpt je je poetsgedrag te verbeteren en helpt het tandvlees te beschermen. Ze bevat een interactief overzicht van tandvleesbloedingen om je te helpen bloedend tandvlees te registreren voor een betere mondgezondheid.

Verander je mondgezondheid op revolutionaire wijze
Statistieken tonen aan dat poetsen met een Oral-B-tandenborstel die verbonden is met de app je poetsgedrag verbetert.
• Meer dan 90% van de poetssessies duurt langer dan de door tandartsen aanbevolen 2 minuten, met nog nauwelijks overdreven poetsdruk.
• Meer dan 82% van de mensen die met Oral-B SmartSeries poetsten, beleefden een merkbare verbetering in hun mondgezondheid[4]

Je kunt de Oral-B App nu met de Apple Health App verbinden. Zo kan je je poetsgewoontes in de Apple Health App bekijken en opvolgen. Wij zullen je aanmoedigen om je poetsroutine te verbeteren!

**De Oral-B-app maakt verbinding met Oral-B iO, Genius en SmartSeries elektrische tandenborstels via toestellen die geschikt zijn voor Bluetooth 4.0**
**Kijk op app.oralb.com voor beschikbaarheid en compatibiliteit van de app**

[1] Oral-B-onderzoek over het volgen van beweging.
[2] 3D-tracking is alleen beschikbaar bij het iO M9-model, AI-poetsherkenning is beschikbaar bij de iO Series en Genius X.
[3] Gum Guard is beschikbaar bij alle iO Series-, Genius 10000- en Genius X-modellen.
[4] Na 6-8 weken gebruik. Gebaseerd op een proef met 52 proefpersonen

Nieuw

Versie 9.7.5

Fixes en prestatieverbeteringen

Beoordelingen en recensies

4,6 van 5
23,8K beoordelingen

23,8K beoordelingen

geaarey ,

Fantastisch

Fantastische app helpt me erg maakt het poetsen zelfs leuker!!!

Sab en Bart ,

Poets begeleiding werkt

Alleen de datum (dag) staat niet goed en ik krijg dat niet gewijzigd

Dawson.1981 ,

Misled, bad privacy issues

You buy a very expensive toothbrush with app and as a bonus all your personal information is in hands of P&G. Even when you don’t allow some things after reboot the app all have activated. The app wants to know your exact GPS location, without the app won’t work. The app also wants to look on local network: Why?! For using a toothbrush: ridiculous! Within use the app is not stable and the Bluetooth connection is draining both the battery of iPhone and toothbrush. I found this app a piece of scam, with a strong violation of your personal privacy. If you have great value about privacy: Can’t recommend using it.

App-privacy

De ontwikkelaar, P&G Health Care, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Identificatie­methode

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Gezondheid en fitness
  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

HidrateSpark Water Tracker
Gezondheid en fitness
Bosch eBike Connect
Gezondheid en fitness
Withings Health Mate
Gezondheid en fitness
Bose Sleep
Gezondheid en fitness
Therabody
Gezondheid en fitness
Hyperice
Gezondheid en fitness