Momio 4+

Altijd omringd door vrienden‪!‬

Momio ApS

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Momio is een leuke en veilige social media voor iedereen onder de 18 jaar! Ontmoet nieuwe vrienden en maak plezier met de vrienden die je al hebt! Kleed je momio aan, richt je eigen kamer in, chat met vrienden en deel berichten. Speel met je schattige animo's, kijk YouTube video's en heb plezier met anderen!

Gebruik Momio om:
· berichten te plaatsen en reacties te krijgen!
· je eigen momio aan te kleden!
· je eigen kamer in te richten precies zoals jij dat wilt!
· vrienden te chatten!
· je animo's te verzorgen en er spelletjes mee te spelen!
· levels omhoog te gaan en prijzen te krijgen!
· nieuwe vrienden te maken!
· coole YouTube video's te kijken!
· iedere dag gratis diamanten en verrassingen te krijgen!

Jij beslist hoe jouw momio eruit ziet! Je kan je momio precies aankleden zoals jij graag wilt. Er is coole kleding voor jongens en meisjes!

Momio vindt jouw veiligheid heel belangrijk en zorgt ervoor dat iedereen het leuk heeft! Pestkoppen zijn niet welkom. Momio is voor kinderen en je moet jonger dan 18 jaar oud zijn om Momio te gebruiken.

Momio - altijd omringd door vrienden!


HOI OUDERS!
We doen ons best om onze gebruikers veilig te houden, maar daar hebben we jouw hulp bij nodig! Ga samen door de regels van Momio en bespreek de veiligheidsopties. Vraag regelmatig aan je kind hoe het gaat op Momio, net zoals je vraagt hoe het op school gaat.

Momio biedt een eerste social media ervaring voor kinderen. Het is een veilige plek om te oefenen hoe het gaat op social media. We delen geen informatie van je kind met anderen en we bewaren geen dingen die we niet hoeven te bewaren. Kinderen op Momio hebben een gebruikersnaam, dus ze hoeven niet hun eigen naam te gebruiken. Om ervoor te zorgen dat iedereen een goede nachtrust krijgt, is Momio 's nachts dicht.

Er gelden duidelijke regels op Momio. Bijvoorbeeld het gebruik van grove taal, pesten, anderen kwetsen of berichten plaatsen die seksueel getint zijn is niet toegestaan. Als een kind de regels overtreedt, stuurt onze politieagent Jack een bericht waarin hij uitlegt welke regel je hebt overtreden. Jack stuurt ook tips over hoe je kind zich het beste kan gedragen en wat je verantwoordelijkheden zijn op het internet.

Als je vragen hebt, staat onze ervaren klantenservice voor je klaar. Je kunt meer informatie lezen over ons en onze veiligheid op: http://company.momio.me/ en vergeet niet onze blog te bekijken! We geven tips en leggen situaties uit over kinderen en het internet. Je kan je zelfs aanmelden voor onze nieuwsbrief!


VOLG ONS!
Volg Momio op social media - daar worden we blij van!

Instagram: https://www.instagram.com/momio_official
Facebook: https://www.facebook.com/MomioOfficial

Voor ouders:
Twitter: https://twitter.com/Momio_official
Facebook: https://www.facebook.com/MomioParents
Blog: http://company.momio.me/blog


IN-APP AANKOPEN
Momio is volledig gratis te gebruiken. Als je Momio wilt steunen, kan je een Momio Plus abonnement of extra diamanten of saffieren kopen. Momio Plus kan eenmalig gekocht worden, of als abonnement. De opbrengsten van deze aankopen worden gebruikt om Momio verder te ontwikkelen.

Belangrijke informatie wanneer je een Momio Plus abonnement afsluit via iTunes: Het abonnement is een maandelijks abonnement. De betaling wordt via je iTunes-account in rekening gebracht nadat je de aankoop hebt bevestigd. Abonnementen worden automatisch verlengd, tenzij je deze optie uiterlijk 24 uur vóór het einde van de huidige periode hebt uitgeschakeld. Binnen 24 uur voorafgaand aan het einde van de huidige periode wordt je account verlengd tegen het tarief van je geselecteerde abonnement hierboven. Je kunt zelf je abonnement beheren via je iTunes Account Instellingen.

Momio Gebruiksvoorwaarden: http://company.momio.me/termsofuse/
Momio Privacybeleid: http://company.momio.me/privacypolicy/

Nieuw

Versie 71.2

Bug correcties en verbeteringen

Beoordelingen en recensies

3,5 van 5
1,7K beoordelingen

1,7K beoordelingen

Boze men ,

Sluitingstijd

Ik vind het ongelofelijk irritant dat momio na 23:00 "dicht" gaat, dit is pure onzin. Mensen hebben na 11 uur juist niets te doen, en ik snap trouwens niet eens wat het nut ervan is.

!Rihab! ,

Leuk!!

Ik vind het erg leuk! Alleen jammer dat ze niet goed kijken als je iets zegt, soms bedoel je iets goeds maar krijg je een time-out of je account wordt verwijderd! Kunnen jullie daar beter naar gaan kijken, inplaats je meteen iemand straf geven? Dan geef ik het 5 sterren!

het momio meisje ,

Hoger level

Hallo momio team ik ben nu bij mijn laatste level aan gekomen. Level 75. Ik vind het spel daar door minder leuk. Zouden jullie in de volgende update kunnen doen dat je nog hoger in levels kan. Alvast bedankt voor de moeite.

Met vriendelijke groet,
Het momio meisje

App-privacy

De ontwikkelaar, Momio ApS, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

eLO! 2023
Sociaal netwerken
GG
Sociaal netwerken
JustUs - Elke dag 1 foto
Sociaal netwerken
Popswap | Fashion Community
Sociaal netwerken
Knuddels - chat and flirt
Sociaal netwerken
Dreaminfluence
Sociaal netwerken