Het Getij - Waterstanden 4+

Waterstand, getij en grafieken

Martijn de Meulder

Ontworpen voor iPhone

    • € 2,99

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Dit is de meest complete getijden app voor Nederland en de Noordzee.

Het Getij toont u de astronomische getijverwachting en de actuele waterhoogtemetingen op alle 236 meetpunten van Rijkswaterstaat, zowel in de lijst als op de interactieve kaart, voor héél 2021 en 2022.
U kunt uw favoriete getij locaties aan uw voorkeurslijst toevoegen, zodat u bij de start van de app een supersnel overzicht krijgt.

Via de handige getijklok op de startpagina ziet u precies wanneer het spring- en doodtij is.

Daarnaast toont de app de actuele maanfases en -verlichtinggraad. En natuurlijk met op- en ondergangstijden van zon én maan.

Het Getij toont zowel de waterstanden op de aan getijden onderhevige locaties, als live waterstanden en waterstand verwachtingen in de grote rivieren, IJsselmeer en Schelde, tot Antwerpen.

De meetwaardes worden weergegeven in NAP en LAT en waar van toepassing in MSL (Mean Sea Level) en komen rechtstreeks uit het netwerk van Rijkswaterstaat.

Leveringsvoorwaarden
We doen ons uiterste best om een fantastische en accurate getijapp te leveren, maar kunnen natuurlijk niet garanderen dat de software en de daarin gepresenteerde data altijd 100% correct werken en zijn. Daarbij kunnen databronnen soms wisselen en kunt u geen rechten ontlenen aan deze getijdenapp of de daarin gepresenteerde informatie. Door Het Getij te downloaden en gebruiken accepteert u deze leveringsvoorwaarden.

Nieuw

Versie 4.3

V4.3 - De app is uitgebreid met elf binnenwatermeetpunten in Groningen in Friesland, te weten: Slochtersluis-boven, Oostersluis Groningen, Dorkwerd, Gaarkeuken-Oost, Gaarkeuken-West, Eibersburen, Burgumerdaam-Boezem, Terherne-Boezem-Oostzijde, Terherne-Boezem-Westzijde, Lemmer-Boezem en Lemmer-IJsselmeer.
+ Enkele optimalisaties in de weergave van de gegevens en moderniseringen in de programmacode.

Beoordelingen en recensies

4,5 van 5
564 beoordelingen

564 beoordelingen

Skumkoppe ,

Hulp in natte tijden

Fijn om goed op de hoogte te zijn

Meslâns ,

Hmmm...

Geeft waterhoogten per tien minuten , maar met een vertraging van 20 minuten tot een half uur. Daarnaast een grafische weergave van verwachte getijhoogten. Een indicatie van de realiteit, niet meer dan dat en niet geschikt voor realtime monitoring. Implementatie van de waterhoogten die RWS per minuut beschikbaar maakt zou een enorme verbetering zijn en de app zijn geld waard maken. Is dat nu niet, helaas.

DirkRoorda ,

Niet alles werkt goed

De app doet zijn best om veel handige info te geven, maar je weet nooit of de info up to date is. De widget blijft vaak op een andere stand steken dan de app zelf, en dan is het lastig uit te maken wie gelijk heeft.

App-privacy

De ontwikkelaar, Martijn de Meulder, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Het Weer in Nederland - Weer
Het weer
Waterkaart Live
Navigatie
Ad Astra - Sterrenatlas
Naslagwerken
Zeeweer - Maritieme app
Het weer
Het Verkeer Pro
Navigatie
Stroomatlas Noordzee
Navigatie

Suggesties voor jou

BirdSounds Europe
Naslagwerken
Regelgeving in Jachthavens
Naslagwerken
MijnHoogwaterstanden
Onderwijs
Veldgids
Onderwijs
Wadvogels
Onderwijs
TjilpOMatic - Vogelgezang ID
Naslagwerken