Route.nl | Fietsen en wandelen 4+

Wandel- en fietsrouteplanner

Route.nl BV

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Dé app voor de recreatieve fietser en wandelaar. Kies uit meer dan 150.000 fietsroutes en wandelroutes, of maak eenvoudig je eigen route! Powered by Routiq.

Sluit je aan bij 3 miljoen+ recreatieve fietsers en wandelaars en ontdek de wereld (op twee wielen) met Route.nl. Met onze uitgebreide verzameling aan wandel- en fietsroutes in 175 landen vind je altijd de perfecte route. Geniet van prachtig landschap en de frisse buitenlucht. Verbonden met Apple Health. Powered by Routiq.

Dit kun je van de Route.nl app verwachten:
• Vind en kies uit duizenden wandel- en fietsroutes.
• Plan gemakkelijk je eigen route langs knooppunten.
• Voeg bezienswaardigheden en horeca toe aan je route.
• Navigeer wandel- en fietsroutes met gesproken instructies.
• Sla je favoriete routes op en deel ze met familie of vrienden.
• Download routes voor offline gebruik; geen internet nodig.
• Vind je route niet alleen in Nederland, maar wereldwijd.

***** “Ondanks dat we in deze buurt wonen, een hele mooie en verrassende route gefietst. We zijn zelfs op plaatsen geweest waar we nog nooit geweest waren! De app en de routes zijn zeker een aanrader.” - M, 2023

Route.nl is powered by Routiq.

► Vind snel de mooiste routes (in de buurt)
Ontdek meer dan 150.000 fietsroutes en wandelroutes, samengesteld door experts en liefhebbers. Of je nu op zoek bent naar prachtige natuurmonumenten, historische fietsroutes, of wandelknooppunten, met onze handige routeplanner vind je altijd de perfecte route. Verken het landschap op de fiets met behulp van onze gedetailleerde fietsrouteplanner, of trek er te voet op uit en ontdek de mooiste wandelroutes langs wandelknooppunten van Nederland.

► Je eigen fiets- of wandelroutes maken
Weet je al ongeveer waar je langs wilt fietsen of wandelen en wil je zelf je route uitstippelen? Plan je eigen route met de fietsrouteplanner van Route.nl. Met onze routeplanner heb je de volledige vrijheid om je perfecte avontuur te creëren. Fietsen langs prachtige natuurmonumenten, wandelen over klompenpaden of natuurroutes zoals het Pieterpad verkennen? Onze fietsrouteplanner biedt alles wat je zoekt. Dankzij het uitgebreide netwerk van fietsknooppunten en wandelknooppunten in Nederland, stel je eenvoudig fiets- en wandelroutes samen.

► Offline avonturen: routes zonder bereik
Met de offline functie van Route.nl heb je altijd toegang tot je routes, waar je ook bent. Ga je een weekendje weg in eigen land of plan je een avontuurlijke vakantie in het buitenland? Je kunt vertrouwen op de navigatie van Route.nl. Beschikbaar in meer dan 175 landen! Download eenvoudig je favoriete route en bekijk de route offline.

► Routes opslaan en delen
Leuke route gelopen of gefietst die je niet wilt vergeten? Sla hem op en deel hem eenvoudig met vrienden of familie! Samen lopen en fietsen is immers gezelliger en gezond!

► Route navigatie en gesproken begeleiding
Met onze route-app ben je altijd voorzien van nauwkeurige gps-navigatie. Geniet van je omgeving terwijl onze app je stap voor stap begeleidt met gesproken instructies.

► Routes langs knooppunten en eetgelegenheden
Stap op de fiets of ga te voet en volg je route langs de mooiste knooppunten en gezellige eetgelegenheden. Ontdek nieuwe plekken terwijl je onderweg gebruikmaakt van perfecte afstapmomenten. Keuze genoeg met onze uitgebreide selectie aan fiets- en wandelroutes.

► Route.nl; de routemaker voor elke activiteit
Een route maken voor hardlopen, wielrennen, e-bike of een mtb-route? Met Route.nl vind je altijd de ideale route voor je activiteit! Of je nu een korte hardlooproute zoekt in eigen buurt of een lange toertocht plant door het prachtige landschap.

► Meer met Route.nl premium!
Er is immers meer te ontdekken, wanneer je geen internet nodig hebt of minder op de route hoeft te letten. Sluit daarom nu je premium abonnement af voor €3,99 per maand of €14,99 per jaar en maak gebruik van de volgende extra’s:

• Gesproken (stap-voor-stap) navigatie-instructies.
• Onbeperkt routes opslaan.
• Navigeren ook wanneer je even geen internet hebt.
• Eigen routes delen met vrienden.
• Koppeling met Apple's Gezondheid-app (Apple Health).

Nieuw

Versie 9.0.23


Verbeteringen en fixes voor de app.

Beoordelingen en recensies

4,5 van 5
22,8K beoordelingen

22,8K beoordelingen

rademak ,

Zeer goede en eenvoudige app

Gebruik hem veel voor lopen als fietsen.

3D Home ,

Herberekend route

Als ik bewust of onbewust een andere route neem, wil de app mij steeds terug sturen, ook al is de ingeslagen weg inmiddels een stuk korter. De route wordt dus niet herberekend zoals dat met andere navigatie apps gaat.
Verder een goede app. Alleen op de stem navigeren is onvoldoende.

Reactie van ontwikkelaar ,

Hartelijk dank voor je review. Het herberekenen van de route is iets wat hoog op onze wensenlijst staat en waar we zeer binnenkort mee aan de slag gaan! Dus hou onze updates in de gaten.

M//e ,

Handig en mooi

We waren bij “onsmam” geweest in Naaldwijk en hadden daar een kaartje van deze app gezien met een route vanaf deze lunchroom!
Mooie, overzichtelijke app, konden de route heel makkelijk met de QR code op het kaartje scannen en ondanks we in deze buurt wonen een hele mooie en verassende route van ruim 50 km gefietst, zijn zelfs op plaatsen geweest waar we nog nooit geweest waren!!
Enige minpuntje wat ik kan verzinnen zijn de stukken zonder asfalt waardoor mijn mobiel bijna uit de houder stuiterde!
De app en deze route zijn zeker een aanrader!!

Reactie van ontwikkelaar ,

Hartelijk dank voor je enthousiaste review en wat fijn om te horen dat je eerste route met ons zo goed is bevallen. Een goede telefoonhouder voor op de fiets is natuurlijk aan te bevelen. Ik kan je de telefoonhouder aanraden die wij ook in onze webshop verkopen, maar als je even rondkijkt op internet vind je er natuurlijk nog veel meer. Ik wens je nog veel fietsplezier.

App-privacy

De ontwikkelaar, Route.nl BV, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gezondheid en fitness
  • Locatie
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Fietsnetwerk - Fiets app
Navigatie
Fietsknoop fiets en wandel app
Navigatie
ANWB Eropuit
Reizen
Routeplanner
Navigatie
ANWB Onderweg & Wegenwacht
Navigatie
Reisapp
Reizen