Factory Balls 4+

Bart BONTE

    • 5,0 • 3 beoordelingen
    • € 1,99

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Je denkt misschien dat werken aan de lopende band vervelend werk is, maar niet als je Factory Balls maakt! Jouw taak in dit logische puzzelspel is om elke bal op maat te maken. Je hebt alle tools die je nodig hebt om elke bestelling uit te voeren ... behalve de handleiding.

In elk niveau zie je het doelontwerp van je bal op de verzenddoos. Beginnend met een gewone witte bal, ga je aan de slag door op het gereedschap te klikken dat je wilt gebruiken en probeer je de juiste bal te maken.
De doelbal kan bijvoorbeeld oranje zijn met witte ogen en zwarte pupillen, wat betekent dat u verschillende brillen moet gebruiken om de verf te blokkeren en de verschillende patronen te maken. Moet je een bek maken? Misschien moet je een paar keer trekken met een tang.

Er is geen tijdslimiet of straf voor het maken van onjuiste bewegingen, dus je kunt verschillende configuraties proberen om je doel te bereiken.
Als je van een cerebrale uitdaging houdt en graag een mentale training wilt doen, zul je genieten van Factory Balls en de 200 originele levels!

Dit is het officiële Factory Balls-spel van Bart Bonte / bontegames.

Nieuw

Versie 4.8

Technische update: prestatieverbeteringen.

Beoordelingen en recensies

5,0 van 5
3 beoordelingen

3 beoordelingen

Olliquatro ,

Leuk puzzelspel

Leuk om te zoeken naar de juiste combinaties. Zou bevredigend zijn als er ook bij het inpakken (sluiten doos) en verzenden (wegvliegen doos) een geluid zou zijn.

App-privacy

De ontwikkelaar, Bart BONTE, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

green (game)
Games
yellow (game)
Games
orange (game)
Games
red (game)
Games
pink (game)
Games
blue (game)
Games

Suggesties voor jou

Dissembler
Games
Monkey GO Happy
Games
here - a puzzle game
Games
Colorscope
Games
Tasty Planet: Back for Seconds
Games
Windosill
Games