Parcel - Delivery Tracking 4+

Package Tracker

Ivan Pavlov Pty Ltd

    • 4,7 • 212 beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Als u op zoek bent naar een app om zendingen via Mac, iPhone of iPad op te volgen, dan is Parcel voor u de beste oplossing.

Met deze applicatie krijgt u snel toegang tot actuele informatie van 300 verzendingsdiensten, met inbegrip van PostNL, bpost, DHL, UPS, USPS, FedEx, Deutsche Post, DPD en vele andere postdiensten. De volledige lijst van ondersteunde koerierdiensten is beschikbaar op: http://parcelapp.net/#services

De traceergegevens worden op onze server verzameld, zodat u het met een klik rechtstreeks op uw apparaat krijgt. Met de unieke automatische herkenning van de koeriersdienst wordt het toevoegen van een nieuwe verzending een kwestie van seconden.

De push-notificaties bij Parcel zijn handiger dan bij elke andere app. U kunt ook de locatie van uw verzending op een kaart weergeven - gemakkelijk en eenvoudig.

Met Amazon-integratie in Parcel kun je ervoor zorgen dat je pakketten automatisch vanuit je Amazon-account in Parcel worden toegevoegd. Zodra een bestelling is verzonden, zal deze in Parcel verschijnen. Dit gebeurt op een veilige en privacyvriendelijke manier. Je inloggegevens verlaten nooit het apparaat.

Downloaden Parcel voor iOS:
https://itunes.apple.com/nl/app/parcel/id375589283?mt=8

Als u van push-notificaties gebruik wilt maken of meer dan 3 zendingen tegelijkertijd wilt opvolgen, dan kunt u zich vanuit deze app rechstreeks abonneren op de premiumdiensten voor slechts € 4,99 / jaar. Privacybeleid: https://parcelapp.net/privacy-with-terms.html.

---
Mocht u een probleem ondervinden, kunt u terecht op de Veelgestelde Vragen van de website of bij onze email ondersteuning op support@parcelapp.net (gelieve wel uw trackingnummer en de koeriersdienst op te geven).

Nieuw

Versie 7.10.1

This update resolves the issue when you could see "Page not found" message when trying to re-enable Amazon integration.

Beoordelingen en recensies

4,7 van 5
212 beoordelingen

212 beoordelingen

Markkadaverknul ,

Verry useful

Displays all the information you need right on your desktop without having to manually check the website of the Shipping company

Knave76 ,

Meets expecations

Does what the name suggests and does it well. I like that...

city_17 ,

Very useful app, works reliably

Very useful app if you receive packages regularly, much easier to keep track of multiple shipments from different companies. Integration with Amazon is also nice, their shipments show up automatically.

App-privacy

De ontwikkelaar, Ivan Pavlov Pty Ltd, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar