Memrise: leer een nieuwe taal 12+

Leer de taal alsof je er woont

Memrise

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

50% Off Memrise Lifetime for Spring Break!

Het spreken van een nieuwe taal draait voor 20% om "leren" en voor 80% om het juiste soort oefening. Taalcursussen en -apps richten zich meestal alleen op het "leren"-gedeelte.

Memrise helpt je bij het leren, maar het gebruikt ook handige AI om een hele wereld van taaloefeningen te creëren waardoor je van het kennen van een taal naar het daadwerkelijk spreken ervan gaat.

Of je nu een taal leert voor je werk, om te reizen, examens, voor de lol of zelfs voor de liefde: het is onmogelijk om beter te worden zonder de juiste oefening.

Oefen je luistervaardigheid met duizenden uren aan video's

YouTube heeft miljarden uren aan video's in de taal die je aan het leren bent... maar hoe vind je de video's die je interessant vindt én die op het juiste niveau zijn zodat je ze ook echt kunt begrijpen?

Geen zorgen! Wij helpen je daar bij. We hebben video's van over het hele internet verzameld. We analyseren ze en raden je er een aan op basis van je niveau en interesses. Zelfs als je een complete beginner bent, hebben we content die je kunt bekijken. We maken ook woordenlijsten van de video's voor als je die nodig hebt.

Oefen je spreekvaardigheid met onze GRATIS, leuke en stressloze AI-taalpartner

Tenzij je in een land woont waar je doeltaal wordt gesproken, is het moeilijk om mensen te vinden met wie je kunt oefenen om de taal te spreken... maar zonder oefening krijg je nooit zelfvertrouwen.

Daarom heeft Memrise 's werelds eerste AI-gestuurde taalpartner gebouwd: MemBot.

MemBot is een oneindig geduldige, ondersteunende en GRATIS gesprekspartner die je begeleidt en motiveert bij de uren oefening die je nodig hebt.

Van het ene op het andere moment kan MemBot de rol spelen van een vriendelijke barista, een panellid bij een sollicitatiegesprek of een vriend die een verrassingsfeestje organiseert. Het is bewezen dat de MemBot de stress die veel mensen ervaren bij het oefenen met een menselijke taaltrainer voor een groot deel wegneemt. Hoe minder gestrest je je voelt, hoe meer je oefent en hoe sneller je het zelfvertrouwen opbouwt om een praatje te maken met echte mensen!

Een aantal leuke dingen die mensen over Memrise hebben geschreven:

"De technieken die Memrise gebruikt om nieuwe taalconcepten te leren zijn fantastisch. Het gebruik van de website en app is visueel aantrekkelijk en alles lijkt goed te werken dankzij de geheugensteuntjes." - Lifewire

"Memrise gebruikt moderne technieken in zijn benadering van een heel oud probleem: het leren van een vreemde taal." - TechCrunch

Download onze app gratis en begin vandaag nog met leren met Memrise:
Leer Spaans (Spanje), Frans, Italiaans, Engels (VK), Duits, Japans, Koreaans en Chinees (vereenvoudigd)!

Sluit je aan bij onze community van leerlingen op Discord:
https://discord.com/invite/QXFNa8jf4B

------ *GELIEVE TE LEZEN:

Er is een Memrise Pro-abonnement vereist om toegang te krijgen tot al onze leerfuncties. Deze functies kunnen verschillen afhankelijk van de taal op je apparaat en het talenpaar. Eenmaal aangeschaft, worden abonnementen automatisch verlengd tenzij ze voor het einde van de huidige betaalperiode worden opgezegd. Abonnementen kunnen worden beheerd of geannuleerd in je App Store-account.

In-app machtigingen - Om sommige functies van de Memrise-app te kunnen gebruiken, moeten we je mogelijk om machtigingen vragen. We vragen je bijvoorbeeld om toegang tot je microfoon als je je uitspraak wilt oefenen. Je kunt deze machtigingen op elk moment wijzigen in je instellingen.

Privacybeleid: https://www.memrise.com/privacy/
Gebruiksvoorwaarden: https://www.memrise.com/terms/

Nieuw

Versie 2024.3.11

Nieuw deze week:

- Opgeloste bugs
- Algemene UX-verbeteringen
- We hebben naar onze trance-playlist geluisterd om sneller te werken
- We hebben 4 verjaardagstaarten op en 4 dutjes gedaan
- We hebben overgewerkt op donderdag om enorm veel nieuwe code te schrijven
- Op vrijdag gingen we naar de film en vielen we in slaap voor hij begon

Beoordelingen en recensies

4,6 van 5
16,8K beoordelingen

16,8K beoordelingen

jant23 ,

More than I expected

Memrise is not just a basic vocabulary trainer. It includes powerful methods that get new words deep in your memory in a very natural and enjoyable way. It is easy to use, I can learn even while walking a dog. For me simply indispensable. Pro version is well worth it. Highly recommended.

The teamplayer ,

Can't continue without pro

It seems like a great app, but I am unable to get past the first level. Learning new words is locked and I just keep getting a pro version advertisement. Unplayable.

cailtje ,

Super leukk

Ik heb gwn Italiaans geleed

Evenementen

App-privacy

De ontwikkelaar, Memrise, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Identificatie­methode

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Uitgelicht in

Suggesties voor jou

LingQ - Leer 42 Talen
Onderwijs
FluentU - Talen leren
Onderwijs
Beelinguapp: Leer talen
Onderwijs
DW Learn German
Onderwijs
Drops: Taal Leer Spelletjes
Onderwijs
Language Transfer
Onderwijs