Groot Nieuws 4+

Stichting Groot Nieuws Radio

Ontworpen voor iPad

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Groot Nieuws Radio is een christelijk radiostation dat uitzendt via DAB+, internet en interactieve tv. Elke dag hoor je bemoedigende en opbouwende radioprogramma’s en christelijke muziek.

We willen christenen dienen met het evangelie van Jezus Christus, zodat je houvast vind in je geloof en je je uitgedaagd weet om je in te zetten voor gezin, kerk en samenleving. Tegelijkertijd willen we je prikkelen om (kritisch) na te denken over actuele thema’s. Ook het vergroten van eenheid onder christenen in Nederland hoort bij de missie van Groot Nieuws Radio.
Let op: we bieden géén ondersteuning voor iPad. Deze app is geoptimaliseerd voor iOS 12 en hoger.

Nieuw

Versie 7.0.2

In deze update zitten een paar bugfixes en andere kleine verbeteringen

Beoordelingen en recensies

4,3 van 5
125 beoordelingen

125 beoordelingen

OLEvanMarum ,

Mooie verbetering maar graag ook iPad

Mooie app die in principe doet wat ie moet doen maar het zou toch wel heel fijn zijn wat eerdere recensenten ook al schreven om ook een voor iPad geoptimaliseerde versie te hebben die in landscape modus gebruikt kan worden, maakt het visueel nóg mooier!

Ronnie Nelleke ,

Mooi

Ik vind het leuk om deze zender te luisteren.

M.I.J.N ,

Mooie app, maar heeft een update nodig

Heerlijk om alles in 1 app te hebben, maar sinds IOs 17 kan ik de app nadat ik hem op pauze heb gezet niet meer starten. Dwz ik heb na het starten geen geluid meer. Voor IOS 17 was dit geen probleem. Als dit (weer) opgelost wordt zou de app wat mij betreft perfect zijn.

App-privacy

De ontwikkelaar, Stichting Groot Nieuws Radio, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Familystream
Muziek
De Reformatorische Omroep
Muziek
NPO Radio 5
Muziek
classicnl
Muziek
NPO Klassiek
Muziek
De Nieuwe Psalmberijming
Muziek