Hermes OV 4+

Hermes voor jou in beweging‪.‬

Connexxion Nederland B.V.

Ontworpen voor iPhone

    • 2,5 • 13 beoordelingen
    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Hermes voor jou in beweging.
Met de Hermes app heb je altijd de actuele vertrektijden bij de hand.

De app toont realtime waar de bus is en laat de actuele vertrektijden zien van de dichtstbijzijnde haltes of van uw voorkeurshalte. Op basis van je locatie bepaalt de app welke haltes in de buurt liggen. Op het scherm zie je in één oogopslag of jouw rit op tijd bij de halte vertrekt of dat het voertuig eerder of later wegrijdt.

Belangrijk: de app is compleet vernieuwd. Om een push notificatie te ontvangen bij een omleiding of verstoring dien je opnieuw favoriete lijn(en) en haltes in te stellen.

Wat biedt de app:

- De app biedt een handige reisplanner waarmee je een reisadvies kunt opvragen vanaf je huidige locatie of vanaf een zelfgekozen adres naar een reisbestemming in Nederland. De reisplanner geeft een advies voor bus, tram, metro, trein, en veerpont. Je kunt de reis opslaan zodat je de volgende snel kunt plannen.

- In het scherm Vertrektijden kun je zoeken op een haltenaam of lijnnummer. Voor iedere halte wordt getoond welke lijnen er stoppen en als je vervolgens een lijn kiest, zie je de realtime vertrektijden.

- Met het hartje naast de haltenaam kan je een halte tot favoriet maken. Je krijgt dan deze halte standaard in het scherm Vertrektijden te zien. Met het belletje rechtsboven kan je aangeven dat je een notificatie wilt ontvangen bij een omleiding of verstoring.

- Nadat je een halte of lijn hebt geselecteerd worden de voertuigen die op deze lijn rijden of op de gekozen halte stoppen, getoond in de kaart. De actuele positie van de voertuigen in de kaart wordt iedere 15 seconden ververst.

- Het tabblad Omleidingen toont de geplande en ongeplande omleidingen en verstoringen. Tip: meld je aan voor de push notificaties zodat je deze informatie direct ontvangt als er iets gebeurt op uw route.

Nieuw

Versie 4.2.4

Deze update omvat de toevoeging van Stappover, die eerder als losse app beschikbaar was in de store.
Meer informatie over de Stappover functionaliteit vind je op onze website.

Beoordelingen en recensies

2,5 van 5
13 beoordelingen

13 beoordelingen

RA362 ,

Bagger

Nah, kan niet tippen aan OVinfo.

Jef12321 ,

Clean, overzichtelijk

Geen reclame, makkelijk in gebruik, clean. Bussen en trams onderscheiden met verschillende kleurtjes. Live tijden. Top. Ga zo door. Enige kritiek: app icon kan wat beter. Straalt weinig OV uit. Heb hem nu zelf aangepast omdat dat kan sinds kort.

👏🏻

Vlinderdevlinder ,

Handig

En ik mag het nog in de praktijk testen.

App-privacy

De ontwikkelaar, Connexxion Nederland B.V., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Connexxion
Reizen
Breng
Reizen
Texelhopper
Reizen
Overal
Reizen
Transdev NL
Reizen

Suggesties voor jou

mobyyou
Reizen
BravoFlex
Reizen
OV flex
Reizen
Tranzer
Reizen
Stadsparkeren - Parkeerapp
Reizen
Arriva
Navigatie