Rijksmuseum 4+

Tours - Collectie - Tickets

Rijksmuseum Amsterdam

Ontworpen voor iPad

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Gratis Multimediatours: meer ontdekken, makkelijk uw weg vinden
- Op uw eigen manier het museum bezoeken: volg een route of zoek de nummers bij de kunstwerken. De app voert u met een interactieve plattegrond met route-aanwijzingen naar het startpunt van een gekozen gebied of tour. Tijdens uw tour leidt de app uw van stop naar stop. De blauwe ruimte toont altijd waar u zich bevindt. Zet hiervoor wel altijd uw locatievoorzieningen en bluetooth aan.
- De tours: geschikt voor iedereen! Doel is meer zien. Iedere kunstwerk heeft meer lagen: een fragment in 3D-audio ingesproken door onder anderen Barry Atsma. Een animatie waarmee u bijzondere en verrassende details kunt ontdekken over de collectie. En als derde kunt u bij een aantal kunstwerken kiezen voor extra uitleg door inspirerende experts en verrassende liefhebbers.

Maak je eigen route in de app
Wie weet er nou het best wat jij wilt zien in het museum? Jij natuurlijk! Daarom hebben we het nu nog makkelijk gemaakt voor je om je eigen route te maken in de app.
Onder de knop Voor jou in de app vind je nu de Maak je eigen route optie. Hiermee kun je gemakkelijk selecteren welke werken je wilt zien in het museum. Hou je meer van Vermeer, meubelen of wil je werken met katten zien? Scroll door de categorieën en werken en kies wat je wilt zien. De app geeft je vervolgens een ideale route en begeleid je van werk naar werk. Een kind kan de was doen denken wij, of in dit geval een route maken!

Route keuzehulp
Geen zin om te kiezen welke losse werken je wilt zien? Gebruik dan de nieuwe keuzehulp voor routes van andere bezoekers. Met een aantal vragen achterhalen we een ideale route die aansluit bij je interesses. Zin in Liefde? Volg dan de route Valentijn van C van der Harten. Of wil je even lekker uitwaaien? De keuzehulp brengt je zo naar de route Zee gemaakt door Harry.

Zoeken
Vind de weg naar een kunstwerk of het dichtstbijzijnde toilet, café of shop.

10 % korting in de giftshop met de app
Toon je Rijksmuseum app in de giftshop en profiteer van de aanbieding!

Maak je eigen route
Verzamel je favoriete kunstwerken in Rijksstudio en de app leidt je stap voor stap langs deze werken.

Rijksstudio: aan de slag met de collectie
- Met Rijksstudio in de nieuwe app is het genieten van de collectie nog eenvoudiger en mooier geworden. U scrolt en swipet door de kunstwerken en u kunt inzoomen naar de kleinste details.
- U kunt de afbeeldingen op een makkelijke manier bewaren in uw persoonlijke verzamelingen.

Tickets
- Koop eenvoudig tickets in de app, bewaar ze en laat ze bij de kaartcontrole scannen.

Informatie
Met het downloaden van deze applicatie gaat u akkoord met de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van de Rijksmuseum app en de diensten die via de app worden geleverd. U kunt ze nalezen op www.rijksmuseum.nl/nl/algemene-voorwaarden.

Feedback of vragen?
Stuur een mail naar teamonline@rijksmuseum.nl.
Blij met de app? Laat dan een recensie achter in de appstore. Wij horen het graag!

Oortjes mee in het museum
Wilt u de app in het museum gebruiken, neem dan uw oortjes mee. Voor €1,50 kunt u in het museum ook een hoofdtelefoon aanschaffen.

Sponsor
De app is mogelijk gemaakt door KPN, hoofdsponsor van het Rijksmuseum.

Nieuw

Versie 3.6.3

In deze update hebben we ondersteuning voor de Portugese taal toegevoegd aan de app.

Beoordelingen en recensies

3,9 van 5
88 beoordelingen

88 beoordelingen

Blazez ,

Heel mooi gemaakt. Neem en koptelefoon mee

Heel mooi gemaakte app. De familietour is heel erg leuk gedaan.
Er mag wel een hint bij om vooral er aan te denken dat je een koptelefoon mee moet nemen. Anders is het wel lastig met de teksten.

Holland= ,

Route & Zoeken

Gisteren met de nieuwe app de route Koloniaal Verleden gevolgd. Interessante input en mooi dat hier aandacht aan word besteed.

Tip 1 - tijdens het volgen van de route zou ik graag zoekfunctie hebben om ook de audio te luisteren van kunst dat niet in de route zit.

Tip 2 - handig om te zien in welke ruimte je bent. Nóg handiger zou zijn om te zien welke kant je op gedraaid staat (zoals in Google maps). Nu was het nog zoeken of we links of rechts moesten lopen.

Zaaf Zanzibar ,

Helaas weinig tekst en veel geluid

Helaas is het niet mogelijk om de tekst over een onderwerp te lezen. In plaats hiervan wordt je verplicht te luisteren naar de tekst. Naast dat dit veel langzamer gaat dan gewoon lezen, is het in een rumoerige ruimte ook nog eens lastiger. Bovendien leiden de “sfeerverhogende” toevoegingen aan de gesproken tekst mij alleen maar af.
Ik zou graag de tekst van de toer lezen in plaats van horen. Voor mij is dit veel eenvoudiger.

App-privacy

De ontwikkelaar, Rijksmuseum Amsterdam, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Rijksmuseum Visitor Guide
Onderwijs
Van Gogh Museum Visitor Guide
Onderwijs
Depot Boijmans
Onderwijs
online Bibliotheek
Onderwijs
Fondation Louis Vuitton
Onderwijs
Het verhaal van Nederland
Onderwijs