Kamperen 4+

Natuurkampeerterreinen

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur

Ontworpen voor iPad

    • 3,2 • 10 beoordelingen
    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Kampeer jij het liefst midden in het bos, op een uitgestrekt landgoed of binnen de wallen van een fort? Waar je ook voor kiest, je vindt altijd een Natuurkampeerterrein dat bij je past. Hier geniet je van rust, ruimte en buiten zijn.

Er zijn bijna 150 erkende Natuurkampeerterrein in Nederland, België en Frankrijk. De terreinen bevinden zich in de mooiste landschappen, ver van alle drukte. Kamperen in de meest pure vorm; dát is kamperen op een Natuurkampeerterrein!

Natuurkampeerkaart
Om te kunnen kamperen op een Natuurkampeerterrein heb je een Natuurkampeerkaart nodig. Na bestellen ontvang je inloggegevens waarmee jouw Natuurkampeerkaart meteen zichtbaar is in deze app. Zo kun je er altijd meteen op uit! Bestel de Natuurkampeerkaart en ontdek jouw volgende bestemming op natuurkampeerterreinen.nl

App bekijken zonder inlog
Benieuwd of kamperen op een Natuurkampeerterrein iets voor je is? Neem een kijkje in de app als gast. Je kunt dan de laatste nieuwtjes lezen, en alvast zoeken en kijken welk Natuurkampeerterrein bij je past. Enthousiast geworden? Bestel dan de Natuurkampeerkaart, dan kun je er altijd meteen op uit!

Nieuw

Versie 4.0.43

Stabiliteitsverbeteringen

Beoordelingen en recensies

3,2 van 5
10 beoordelingen

10 beoordelingen

Tjiktjak ,

Geen reserveringen terug vinden

Het is een fijne app om ( nieuwe) kampeerterreinen te vinden. Wel waardeloos want de reservering is nergens terug te vinden. Vooral bij ver van te voren gemaakte reserveringen( waar sta ik in mei ook alweer??). Dus deze moet je weer in een aparte map opslaan.

Ivohopmans ,

Fijne app maar ruimte voor verbetering

Het is een fijne app, maar er is ruimte voor verbetering. Zou kan het overzicht als je een camping opent groter, de kaart duidelijker maar het zou vooral heel erg fijn zijn als je plekken als favoriet kan opslaan. Het zou super zijn als dat laatste kan worden toegevoegd.

Nickname 😀 ,

Overzichtelijke app. Selectie op kampeermiddel zou fijn zijn

Duidelijke app met de kaart functie is heel fijn.
Een selectie op camperlengte zou fijn zijn. Nu word je enthousiast als je een leuke camping vindt maar daar wordt de camperbus van 6 meter niet toegelaten.

App-privacy

De ontwikkelaar, Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Financiële gegevens
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

ACSI Klein & Fijn Kamperen-app
Reizen
Wandelnet.nl – wandelroutes
Reizen
Fietsvakantiewinkel
Reizen
Camping Comfort
Reizen
Klompenpaden
Reizen
IVN Natuur App
Reizen