Help De Sint 4+

Help De Sint kadootjes pakken‪!‬

Michel van der Wal

Ontworpen voor iPad

    • 3,0 • 1 beoordeling
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Oh nee! De inpakmachines van Sinterklaas zijn kapot. Alle kadootjes vliegen in het rond en jij moet helpen, zodat ze op de juiste plek terecht komen. Maar, alleen aan snelheid heb je niet genoeg. Deze game bevat powerups waarmee je de kadootjes sneller, makkelijker of handiger kan sorteren. Die powerups moet je wel eerst verdienen. En... kijk uit! Soms is er een snoepgoed verstopping, die kan alles in de soep laten lopen.

Dit leuke spel is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar en kan zowel op iPhone als op iPad gespeeld worden. Spelenderwijs leren tellen, kleuren matchen en hand-oog coördinatie verbeteren door gekleurde cadeautjes in de juiste zakken te slepen.

De verschillende levels beginnen makkelijk en worden steeds moeilijker. Naarmate het spel vordert is er meer snelheid, behendigheid en geduld nodig om het spel uit te spelen...

Veel speelplezier!

Nieuw

Versie 4.0.3

Sint heeft allemaal leuke powerup pakketten in de game gestopt. Ieder uur krijg je een nieuwe aanbieding. Zorg dat je ze niet mist.

Ohja.. er zat ook een pepernootje scheef, waardoor het spel niet helemaal goed ging op sommige levels. Dat is nu opgelost.

Beoordelingen en recensies

3,0 van 5
1 beoordeling

1 beoordeling

Niels en Eline ,

Leuk maar slechte reclame filmpjes

Leuke app, onze meiden zijn er fan van. Maar de reclame die ze VERPLICHT moeten kijken om nog een spel te mogen doen, zijn erg gewelddadig! En dat voor een sint app... ik vind dit heel erg

kim-vl ,

Leuk spel, maar reclame niet geschikt voor kleuters

Voor een gratis spel is het ok. Maar de gewelddadige reclame voor schietspellen die ineens tussendoor verschijnt is NIET geschikt voor kleuters. Een filmpje waarin je criminelen ziet met wapens, explosies, een schietpartij... Hoe kun je dat nu promoten tijdens een Sinterklaas-spel voor peuters?

sachavonk ,

Leuk spel

leuk spel

App-privacy

De ontwikkelaar, Michel van der Wal, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Identificatie­methode

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Lidl SafariMini's
Games
Landal Adventure
Games
Ezzy's Islands
Games
Kidiyo - Spelen & Leren
Games
Fruit Friends
Games
Adventskalender 2023
Games