Tel tot 10 met montessori 4+

EDOKI ACADEMY

Ontworpen voor iPad

    • 4,5 • 2 beoordelingen
    • € 1,99

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Ben je een ouder en op zoek naar een LEUKE en PROGRESSIEVE manier om jongere kinderen tot 10 te laten tellen?

Dan zul je dol zijn op Tel tot 10 met montessori: leer cijfers met Montessori!

• Universele app voor iPad, iPhone en iPod touch
• Ontwikkeld in samenwerking met de vooraanstaande wiskundige Aurelien Alvarez
• 4 speelse, leuke en boeiende minigames
• Een nieuwe uitvergrote realiteitsbeleving
• Real-time dashboard om de voortgang bij te houden
• Veilige speelomgeving: geen advertenties, geen externe links, geen in-app aankopen, geen toegang tot sociale media, geen verzoek om persoonlijke gegevens
• Leer tot 10 tellen in 12 talen: Frans, Engels, Spaans, Portugees, Italiaans, Duits, Russisch, Nederlands, Turks, Japans, Chinees en Koreaans.

TEL TOT 10 MET MONTESSORI

De pinguïns
De pinguïns dansen op het ijs tot het kind ze allemaal heeft geteld. De uil en de walvis geven de antwoorden om de speler vertrouwd te maken met de getallen 1 tot en met 10.

De mol
Het kind begeleidt de mol onder de grond om hem met het vangen van wormen te helpen. Het doel is om het kind het schrijven van getallen te leren. Deze zandbank biedt een ontspannen oefening om de getallen helpen vorm te geven.

De reuzenmanta
De reuzenmanta heeft sterren op zijn vleugels. Het is de bedoeling om hetzelfde aantal zuignappen erop te bevestigen die middenop de reuzenmanta worden weergegeven.

De olifanten
Met dit spel kunnen kinderen hoeveelheden en de onderlinge relatie visualiseren met behulp van de beroemde Montessoritekening.

Spel met toegevoegde realiteit
Om het spel te voltooien nodigen we jou en je kind uit om de toegevoegde realiteit te verkennen. Maar eerst wat praktische dingen! Knip de afdrukken met de kaarten uit (download de PDF van onze site of via de app). Start het spel door op de safariwagen met pinguïns onder de olifant te tikken. Maak een foto van de kaart en er verschijnt een vraagteken op het scherm. Vraag je kind om de olifanten te tellen en selecteer het juiste antwoord door met je vinger te bladeren of door de pijltoetsen te gebruiken. Tik op de groene knop om het antwoord te verzenden en wacht op de uitslag. Werk van de ene kaart naar de andere.

MAAK MEERDERE PROFIELEN AAN
Met Edoki Academy’s apps kun je tot 40 unieke profielen aanmaken voor alle jonge kinderen in jouw leven die willen leren tellen. Ideaal voor op school, thuis, onderweg of waar dan ook!

VOORTSCHRIJDEND LEREN
Elk moeilijkheidsniveau wordt langzamerhand moeilijker, dus kinderen kunnen op methodische wijze hun telvaardigheden ontwikkelen. Naarmate ze meer kennis opdoen, zullen ze ook meer zelfvertrouwen krijgen!

VERDIEN BELONINGEN VOOR DE MONTESSORITUIN
Kinderen zullen in elk spel ook beloningen verdienen die ze kunnen gebruiken voor de bijzondere 'Montessorituin' van Edoki Academy. Dit is een virtuele groententuin die op de website van het bedrijf staat en is ontworpen om kinderen te motiveren en onderwijzen terwijl ze de voordelen van tuinieren leren.

REAL-TIME DASHBOARD
Ouders kunnen het real-time dashboard van de app openen om de voortgang van hun kinderen te volgen. Het is een prachtige manier om te leren en tegelijkertijd nader tot elkaar te komen.

NEEM CONTACT MET ONS OP! Als je vragen hebt of met problemen zit, stuur dan een berichtje naar support@edokiacademy.com of bezoek de online community van Edoki Academy op edokiacademy.com.

Nieuw

Versie 1.3

Deze app is door Apple bijgewerkt en geeft nu het Apple Watch-appsymbool weer.

Nieuw icoon!

Beoordelingen en recensies

4,5 van 5
2 beoordelingen

2 beoordelingen

Michmiech ,

Top app

Mijn dochter vind dit een leuk spel en ze kan nu ook tot 10 tellen en schrijven.

Babettemadonna ,

Leuk en leerzaam voor kleuters

Hele leuke en leerzame app voor kleuters

App-privacy

De ontwikkelaar, EDOKI ACADEMY, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Montessori Preschool
Onderwijs
Zen Studio
Onderwijs
Code Karts - Codeerlogica
Onderwijs
Busy Shapes & Colors
Onderwijs
1e Montessori Rekensommen
Onderwijs
Busy Shapes
Onderwijs

Suggesties voor jou

iD-123
Onderwijs
Niki Words
Onderwijs
Mecanic
Onderwijs
4 Plus 4
Onderwijs
Frosby Learning Games 1
Onderwijs
Kindergarten Learn Numbers Kid
Onderwijs