Tempo-Team NL Vacatures & werk 4+

Solliciteer en regel werkzaken

Randstad Groep Nederland bv

Ontworpen voor iPhone

    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Vacature zoeken, solliciteren en als je bij ons werkt je uren schrijven. Je regelt het allemaal via de Tempo-Team app. Bij Tempo-Team vind je namelijk véél vacatures bij véél verschillende bedrijven.

Heb je een leuke vacature gevonden?! Bingo! Solliciteren doe je met 1 klik met je Tempo-Team account. Lekker vanuit je luie stoel! Werk je al via ons? Dan regel je al je werk zaken via deze app.

Oké en over welke vacatures hebben we het? Waar kan ik werken?

* Wat dacht je van vacatures in de logistiek, zorg, schoonmaak, klantenservice, techniek en bij de overheid, maar we hebben bijvoorbeeld ook een baan in de administratieve of hospitality sector voor je!
* Ga je het liefst tijdelijk aan de slag of liever fulltime? Tijdelijke baan, bijbaantje of een vaste baan? Het kan allemaal!
* In de app vind je Tempo-Team Go, waar je korte klussen pakt en helemaal zelf bepaalt waar en wanneer je werkt. Ideaal toch?

Ik wil solliciteren. Hoe doe ik dat?

* In de app maak je supersimpel een account aan. Dit account heb je nodig om te solliciteren.
* Solliciteer je voor de eerste keer? Dan hebben we wat extra gegevens van je nodig. Die slaan we dan meteen voor je op, zodat je dat bij een volgende sollicitatie niet meer hoeft in te vullen. Scheelt weer tijd ;) Daarna is solliciteren in 1 klik geregeld!
* Liever solliciteren via je laptop of zie je een droombaan voor een vriend van je? Stuur je ‘m toch gewoon door!

En wat kan ik verder met de app?

* De app staat bij ons hoog op het lijstje. Dat betekent dat we regelmatig verbeteringen doorvoeren die jouw leven makkelijker maken! Als je bijvoorbeeld op je computer een vacature bewaart, zie je die ook terug in de app! Hoe chill is dat?!
* Via Tempo-Team aan het werk? Lekker bezig! Je kan de app gewoon blijven gebruiken. Daarin regel je namelijk heel makkelijk je administratie: accepteer diensten voor je rooster, schrijf je uren en check je salarisstrook!

Werkt iets niet helemaal lekker in de app? Wij fiksen het graag voor je! Ons app-team is altijd te bereiken via de mail. Je kan ook onze hulp & feedback chatbot Teddy gebruiken op de website om in contact te komen met je Tempo-Team contactpersoon!

Nieuw

Versie 5.0.3

Probleem verholpen wat veroorzaakte dat het exporteren van het rooster niet altijd werkte.

Beoordelingen en recensies

4,0 van 5
775 beoordelingen

775 beoordelingen

Tututuuut ,

Prima app

Overzichtelijk, duidelijk en functioneel 👍
Donkere modus zou heel fijn zijn.

Reactie van ontwikkelaar ,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je onze app overzichtelijk, duidelijk en functioneel vindt. Mocht je nog suggesties hebben ter verbetering, laat het ons dan weten.

Hailyhorse ,

Nee

Kan veel beter. Uitleg aan het begin is onduidelijk en zegt niks over het gebruik.

Reactie van ontwikkelaar ,

Bedankt voor je feedback! Wat vervelend om te horen dat je de app onduidelijk vindt. Zou je ons een mailtje willen sturen (appsupport@randstadgroep.nl) en dit verder kunnen toelichten?

PROST-AV ,

Update werkt niet op Iphone X met laatste IOS

De app opent wel maar als je naar de week gaat om je uren in te vullen dan klapt de app eruit! Nu kan ik de app niet meer gebruiken...

App-privacy

De ontwikkelaar, Randstad Groep Nederland bv, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

my Tempo-Team
Zakelijk
YoungCapital
Zakelijk
staffyou
Zakelijk
Temper | werk als freelancer
Zakelijk
YoungOnes: voor freelance-werk
Zakelijk
Olympia app
Zakelijk