Randstad NL: Vacatures en werk 4+

Solliciteer en vind je baan

Randstad Groep Nederland bv

Ontworpen voor iPhone

    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Vacatures en een baan vinden via uitzendbureau Randstad

Vacatures zoeken, solliciteren en je uren schrijven. Je regelt het allemaal via je Randstad app. Je vindt onze vacatures snel en gemakkelijk via een simpele zoekopdracht. Gevonden wat je zocht? Dat is mooi. Je kunt direct solliciteren met je Randstad account. Makkelijk en snel!

Welke vacatures vind je bij Randstad?

* Veel vacatures bij veel verschillende bedrijven. Bijvoorbeeld; binnen de techniek, logistiek, het onderwijs en de zorg. Maar ook een baan in de hospitality, sales en it vind je via ons!
* Ook in dienstverband hebben we verschillende smaken voor je beschikbaar. Zo kan je via ons fulltime of parttime aan de slag. Liever meer flexibiliteit en zelf bepalen welke baan of bijbaan je wanneer doet? Dan is Randstad Go absoluut iets voor jou!

Je wil solliciteren. Hoe doe je dat?

* Allereerst maak je een account aan in de app. Of je kunt eerst de vacatures bekijken zonder een account.
* Als je voor de eerste keer solliciteert via Randstad hebben we wat extra gegevens van je nodig, en die slaan we meteen op in je account. Dat scheelt je tijd als je nog eens wil solliciteren!
* Zie je een leuke vacature maar solliciteer je liever op je laptop? Dan deel je de link naar de vacature heel eenvoudig. Ook handig als je een vacature ziet voor iemand die je kent en wilt delen.

Er is meer in de app…

* Het app-team zit niet stil en we zijn altijd bezig om de app steeds een beetje beter te maken.
* Zo kan je een vacature die je hebt opgeslagen terugzien in je app en bijvoorbeeld je sollicitatie ook afmaken in de app. Handig als je veel onderweg bent!
* Ga je aan de slag via Randstad of werk je al via ons? Ook dan kun je de app blijven gebruiken. Je regelt makkelijk en snel je administratie: accepteer diensten voor je rooster, schrijf je uren en check je salarisstrook.

Kom je er zelf niet helemaal uit? We helpen je heel graag! We zijn altijd bereikbaar via de mail of je kan contact opnemen met je contactpersoon.

Nieuw

Versie 5.0.3

Probleem verholpen wat veroorzaakte dat het exporteren van het rooster niet altijd werkte.

Beoordelingen en recensies

4,2 van 5
1,2K beoordelingen

1,2K beoordelingen

Johnny5555555555555555 ,

Good app

☝️above

Reactie van ontwikkelaar ,

Hi Johnny, thanks for your positive review! App-team

instructeur. nl ,

Duidelijk

App reageert mooi snel

WM_91 ,

Handige app

Goede app! alleen de notificaties werken niet altijd even goed. Krijg soms dagen na loonbetaling een notificatie dat salarisbetaling aan bank is aangeboden.
Verder werkt de app prima!!

App-privacy

De ontwikkelaar, Randstad Groep Nederland bv, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

YoungCapital
Zakelijk
Temper | werk als freelancer
Zakelijk
YoungOnes: voor freelance-werk
Zakelijk
staffyou
Zakelijk
my Randstad
Zakelijk
Dyme: Budget, Geld & Kasboek
Financiën