De Gifwijzer 17+

Ticket to Prevent BV

    • € 2,99

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Vergiftiging? Weet wat je moet doen en hoe je het kunt voorkomen.
Naar maar waar: in ieder huishouden zijn giftige stoffen te vinden. En dat is, zeker voor jonge kinderen, een serieus gevaar. Ook dingen die onschuldig lijken, kunnen heel schadelijk zijn. Wasmiddel bijvoorbeeld, maar ook paracetamol, toiletverfrisser of bepaalde planten.

Met de Gifwijzer ontdek je welke giftige stoffen je in huis hebt. De app bevat 149 stoffen en planten met een indicatie van giftigheid en een advies wat te doen als het toch misgaat. De Gifwijzer geeft ook advies hoe je ongelukken kunt voorkomen.
De app is speciaal ontwikkeld voor ouders met jonge kinderen.
De inhoud is samengesteld door onder andere VeiligheidNL, toxicoloog Dr. E.J.M Pennings, Het Rode Kruis en Het Oranje Kruis.

Medische disclaimer:
De informatie in deze app is geen vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Raadpleeg altijd een arts naast het gebruik van deze app en voor het nemen van medische beslissingen. Negeer nooit professioneel medisch advies bij het zoeken naar behandeling vanwege informatie die u in deze app gelezen heeft. Bel altijd direct de huisarts(enpost) of 112 bij twijfel van een medisch noodgeval.

Nieuw

Versie 3.1

Versie 3:
- Volledig nieuw stappenplan: zie zo snel mogelijk wat je in welke situatie kunt doen door het beantwoorden van een aantal vragen.

Versie 3.1:
- Herstarten van het stappenplan verbeterd
- Privacyverklaring toegevoegd

Beoordelingen en recensies

1,0 van 5
3 beoordelingen

3 beoordelingen

drsing@home ,

Waardeloze informatie

Elk advies hetzelfde. Lijst met giftige stoffen ook bijzonder beperkt. Zonde van het geld!

Rongel ,

Onzinnige app

In deze nieuwe versie staat bij elke ingenomen stof steeds (en slechts) hetzelfde nietszeggende advies om 112 te bellen.... Welke professor of 'heel slimme commissie' heeft dit advies bedacht ?

Huisarts

Amsterdammer28 ,

Waardeloos

Overal lijken dezelfde adviezen te staan en specifiek voor kinderen. Helemaal niets aan, betaal je dan 3,50 voor schandalig. Uit paniek bij een ongelukje direct gekocht maar zie nu dat alle recensies hetzelfde zeggen. Belachelijk..

App-privacy

De ontwikkelaar, Ticket to Prevent BV, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Rost Moves Mamas
Gezondheid en fitness
How About Mom
Gezondheid en fitness
Monkey Moves PLAY
Gezondheid en fitness
KIDDI
Gezondheid en fitness
Dubbel Zen
Gezondheid en fitness
Sara MvM
Gezondheid en fitness