Declaree 4+

Nooit meer gedoe met bonnetjes

Declaree B.V.

    • 4,2 • 6,2K beoordelingen
    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Declaree zorgt dat het indienen van papieren declaraties tot het verleden behoort. Met de mobiele app kunnen werknemers eenvoudig een foto van hun declaratie maken en indienen. Online kan de boekhouder of accountant via onze website eenvoudig alle declaraties inzien, af- of goedkeuren en overzichten exporteren voor de administratie.

Maak een account aan op onze website en start direct met digitaal declareren.


**********************************************
WAAROM DECLAREE GEBRUIKEN:
**********************************************

• BESPAAR TIJD EN MOEITE: Bonnetjes bewaren en formulieren invullen is verleden tijd. Maak een foto van de bon met uw mobiel, en deze staat direct in uw online overzicht.

• SIMPELE INTERFACE: De website en de applicatie zijn uitermate gebruiksvriendelijk. Makkelijke overzichten zonder overbodige poespas. Snel bonnetjes toevoegen, opzoeken en terugkijken.

• ALTIJD UP-TO-DATE: Bent u even niet online? Geen probleem, want Declaree blijft werken. Zodra u weer verbinding heeft met internet worden alle declaraties gesynchroniseerd.

• NOOIT MEER FORMULIEREN: De boekhouder heeft van alle medewerkers een overzicht van de declaraties. De integratie met diverse boekhoudpakketten maakt het bovendien zeer eenvoudig om de uitbetaling te doen.

• UW DATA BLIJFT UW DATA: Worden de declaraties verwerkt in Bangalore? Of wilt u alles liever zelf opslaan? Geen probleem voor Declaree. De boekhouder exporteert alles in 1 simpele klik. Uw data blijft uw data! Ook handig als de belastingdienst inzage wilt.

• DUIDELIJKE ADMINISTRATIE: Met Declaree kunt u op vele manieren sorteren en zoeken. In twee muisklikken ziet u alle declaraties die zijn geboekt op een bepaald project of categorie. Handig als u bijvoorbeeld wilt besparen op transportkosten.

• DECLARATIES BUDGETTEREN: Met Declaree kan de werkgever budgetten en limieten instellen, voor bijvoorbeeld een boekenbudget, fietsenplan, of een limiet aan het taxigebruik. Zowel de werkgever als de werknemer zien op elk moment hoeveel budget er al verbruikt is, en hoeveel ruimte er nog is.

• WERKKOSTENREGELING: Vanaf 2014 is de werkkostenregeling verplicht, en kan een werkgever max 1,4% van het totale fiscale loon besteden aan onbelaste vergoedingen voor werknemers. Alles hierboven moet 80% loonbelasting over betaald worden! Met Declaree weet u op elk moment waar u staat.

• BELASTINGDIENST: Een elektronische handtekening hoeft niet meer te worden meegestuurd met digitale kopietjes van declaraties. Het Minister van Financiën verwacht dat binnen enkele jaren de helft van de bedrijven digitaal zal indienen bij de fiscus. Dit betekent een enorme besparing voor ondernemers!

Nieuw

Versie 6.25.3

Bugfixes en verbeteringen voor de volgende functies:

- BTW-tarief
- Vergoedingen
- Valuta-extractie op ontvangstbewijs

Beoordelingen en recensies

4,2 van 5
6,2K beoordelingen

6,2K beoordelingen

Millware ,

Super

Pakket doet gewoon wat het moet doen

Steveveveveve ,

Foto

Zou goed zijn als je meerdere foto’s in een keer kan selecteren bij een declaratie

Manja77 ,

Moeilijke app

Niet intuitief … als declaratie hebt aangemaakt moet je nog een rapport aanmaken. Dat gaat niet makkelijk en vervolgens moet je het ook nog indienen en daar moet je ook voor gestudeerd hebben :-)
Geen gebruiksvriendelijke app. Helaas.

App-privacy

De ontwikkelaar, Declaree B.V., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Identificatie­methode
  • Diagnostiek

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

ICS Business
Financiën
Klippa App
Productiviteit
Hot Networkz Promotor Portal
Zakelijk
Mijn LeasePlan
Zakelijk
Amex Nederland
Financiën
AVIOBOOK CONNECT
Zakelijk