Ikariam 4+

Gameforge 4D GmbH

Ontworpen voor iPad

    • 2,0 • 1 beoordeling
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

iPad-schermafbeeldingen

Beschrijving

Als leider over een eilandenrijk bouw je grote steden en stort je je op spannende gevechten tegen legers van de medespelers.
Op Ikariam heb je het zeggenschap over ervaren architecten, soldaten en geniale diplomaten.Tussen de glinsterende blauwe zee en het fijne witte zand bloeit een klein eiland met jouw culturen.
Maar daarvoor heb je altijd nog grondstoffen en onderkomen voor jouw inwoner nodig. Bouw de grondstoffen op of win van jouw medespeler op het veld der eer om hun grondstoffen op te eisen. Ook kan je handelsverdragen met andere culturen afsluiten om succesvol te zijn. Leid jouw eilandenrijk naar welvaart, sticht allianties en vecht met andere spelers.
Beginners vriendelijk
Begin in een beschermde omgeving, bouw jouw stad in kleine stapjes en ontdek ondertussen de vele mogelijkheden die Ikariam te bieden heeft.
Bouwen, handelen, koloniseren, plunderen
Bauen, Handeln, Siedeln, Plündern
Bouw jouw stad op vanaf niets. Kom in contact met andere spelers om goederen te ruilen. Koloniseer op nieuw eilanden om zo waardevolle luxegoederen te krijgen. Bevecht jouw vijanden en plunder hun grondstoffen.
Ook voor gelegenheidsspelers
Jouw volk werkt ook zonder jou verder aan jouw opdrachten. Als leider kan je jezelf ook een rustpauze gunnen, zonder dat jouw voorderingen in gevaar komen.
Cooperatieve spel
Sticht een alliantie, verbind je met jouw vrienden, sluit handelovereenkomsten af en onderneem plunderacties met jouw verbindingen.
Intuïtief onderzoekssysteem
Laat jouw slimme wetenschapper geavanceerde machines en gevaarlijke oorlogswapens ontwikkelen. Ontdek steeds nieuwe technologieën, gebouwen en wapens, die je op jouw eilandenrijk waardevolle voordelen opleveren.
Liefdevolle Graphics
Het opbloeiende Metropool is extreem gedetailleerd weergegeven en al snel staan er zowel nuttige als prachtige gebouwen in jouw straten.
EEN HEEL EILANDENRIJK WACHT OP JE EN OP HUN NIEUWE LEIDER!
Gameforge - http://www.gameforge.com

Nieuw

Versie 1.2.0

Deze app is door Apple bijgewerkt en geeft nu het Apple Watch-appsymbool weer.

Kleine Bugfixe

Beoordelingen en recensies

2,0 van 5
1 beoordeling

1 beoordeling

duncanheffron ,

Facebook Inlog

Hey het lijkt me een gave manier om de game te spelen via me iPad maar het is voor mij helemaal nie mogelijk omdat er geen inlog via Facebook mogelijk is hopelijk fixen jullie dit.

Radeloos ;-) ,

Help

App werkt niet meer sinds de laatste update :-(

Speler71 ,

Slecht

Nieuwe versie van de App werkt niet!

App-privacy

De ontwikkelaar, Gameforge 4D GmbH, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Celtic Tribes - Strategy MMO
Games
Grepolis - Divine Strategy MMO
Games
Tribal Wars 2
Games
Medieval Kingdoms - Kastelen
Games
Medieval Realm: Idle RPG Games
Games
Era of Conquest: Empire
Games