Video Touch - Voertuigen 4+

Game voor baby's & peuters

SoundTouch Interactive LTD

Ontworpen voor iPad

    • € 2,99

Schermafbeeldingen

Beschrijving

48 HD video clips van voertuigen

· "Geweldige app! Mijn zoon houdt van deze app!"
· "Geweldig leuk en waardevol voor peuters. Onze dochter is ongeveer 14 maanden en houdt gewoon van deze serie. Het is een goede koop voor zowel het plezier en het onderwijs. Ze loopt een half uur met de telefoon rond en lacht de hele tijd."

KENMERKEN: 
* Voice-over in 19 talen.
* 48 video clips van voertuigen.
* 4 roterende video's voor elk voertuig.
* Werkt samen met de andere "Video Touch" apps.

48 Geweldige video's om uw kind te entertainen en te onderwijzen! Bij het kiezen van een van de voertuigen (auto's, vliegtuigen, treinen, enz.), zal uw kind videoclips bekijken van 10-20 seconden. Een voorbeeld - brandweerwagens die met hun sirenes loeien, motorfietsen die langs toeren, en water dat tegen de zijkanten van een tegemoetkomende boot opspat. Elk voertuig roteert door 4 verschillende video's met elke tap van uw kind. Perfect en simpel!

Download deze schattige applicatie voor de kleintjes - ze zullen er veel van leren, maar de kinderen zullen het voornamelijk als leuk ervaren!

Niet vergeten:

· De Aardbeientuin
· Sound Touch
· Sound Touch 2
· Music Color

https://www.facebook.com/SoundTouchInteractive

Nieuw

Versie 3.22

Bug fixes

Beoordelingen en recensies

3,4 van 5
5 beoordelingen

5 beoordelingen

FdGonl ,

Leuk maar duur

Mijn kleinkinderen zijn dol op sound touch en music color. Videotouch vinden ze nu ze 3 en 4 jaar zijn interessanter. Het kost wel bijna 10 euro om de 5 video touch apps te kopen. Dat is best prijzig. Mijn kleinzonen kijken het meeste naar deze met de vervoermiddelen. Let ook op de grote omvang van de apps!

Hajeho ,

Altijd een succes

Mijn 11 kleinkinderen hebben allemaal met deze app gespeeld, altijd een groot succes. Ook de jongste (1,5) wil nu weer heel graag met oma samen de voertuigen bekijken. Het enige moeilijke is dat ze het niet leuk vinden om te stoppen en weer met ander speelgoed te spelen.
Ik vind de app heel goed om het spreken aan te leren, ze zien en horen de verschillende dieren. De iets ouderen vinden de muziekinstrumenten erg leuk. Van mij mag de app uitgebreid worden, het is het geld zeker waard!

rgjkleinovermeen ,

diefstal

eerder was deze voertuigversie onderdeel van de video touch app welke reeds was aangeschaft; nu zijn de verscillende onderdelen los van lekaar gekoppeld en dient voor elk 2,69 betaald; je reinste diefstal.

App-privacy

De ontwikkelaar, SoundTouch Interactive LTD, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Sound Touch Lite: Flitskaarten
Onderwijs
Sound Touch
Onderwijs
Music Color Lite - Baby Spel
Onderwijs
Video Touch - Dieren
Onderwijs
Video Touch Lite - Baby Spel
Onderwijs
Music Color
Onderwijs

Suggesties voor jou

Animals for Kids, full game
Onderwijs
Fun with Verbs & Sentences HD
Onderwijs
WH Question Cards:
Onderwijs
Pepi Bath
Onderwijs
Articulation Station Pro
Onderwijs
Talking ABC...
Onderwijs