Watersport 4+

van Provincie Fryslân

Teqplay BV

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Watersport is de app voor de Watersporter in Fryslân! De app informeert watersporters o.a. over de vaarwegen, snelvaargebieden, trailerhellingen, brugtijden, actuele scheepvaartinformatie en nog veel meer. Nieuw zijn de adviezen voor het varen over drukke vaarwegknooppunten, de melding wanneer er grote vrachtschepen passeren en de navigatiefunctie.

De app is nog in ontwikkeling en functioneert naar verwachting in het vaarseizoen 2021 volledig. Gebruikers kunnen melding in de app maken indien er iets ontbreekt of niet goed functioneert.

Nieuw

Versie 2.5.2

- We hebben de soms niet-werkende brugopeningsaanvraag opgelost

Beoordelingen en recensies

2,8 van 5
17 beoordelingen

17 beoordelingen

Timtheusus ,

Watersportapp

Bevatten geen bedientijden, hier wordt wel mee geadverteerd. Verder niet echt een geweldige app. Almanak is betrouwbaarder.

Knowwhoknows ,

Slechte app

Ik had deze app gedownload omdat je volgens borden bij diverse brug via deze app een opening aan zou kunnen vragen. Ik heb can alles bekeken maar niet kunnen vinden wat op een opening verzoek wees. De app ook meteen weer verwijderd. Voor vaarkaarten zijn er VEEL betere apps te krijgen / kopen. Dit is bagger en zonde van het geld wat erin gestoken wordt.

DennisK1988 ,

Optie om bruggen te openen werkt niet na update.

Al weken is het niet meer mogelijk brugopening aan te vragen in de app. Erg frustrerend.

App-privacy

De ontwikkelaar, Teqplay BV, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Vaarkaart Friese Meren
Navigatie
Waterkaart Live
Navigatie
Blue Water App
Reizen
Vaarkaart Nederland
Navigatie
Waterkaarten: Vaar Navigatie
Navigatie
Ease2pay AanUit
Reizen