VISplanner 4+

Sportvisserij Nederland

Ontworpen voor iPhone

    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Met VISplanner zie je direct op de kaart waar je wel en niet mag vissen. Er is uitgebreide informatie over het water beschikbaar. Deze app is als het ware een interactieve versie van de papieren Lijst van Viswateren. De combinatie van de VISplanner met de VISpas wettelijk geldig als schriftelijke toestemming.

Door in te loggen met je MijnSportvisserij-account worden je actieve visdocumenten opgehaald en de wateren waar je mag vissen blauw gekleurd (zie legenda voor meer informatie).
Ook kan je via GPS zien wat jouw locatie is en met welke voorwaarden je in de wateren in de buurt mag vissen.

Bugs en problemen lossen we graag op. Mail dan een uitgebreide beschrijving van het probleem met je telefoonnummer en het type telefoon wat je gebruikt naar visplanner@sportvisserijnederland.nl.

Nieuw

Versie 3.0.1

Incidenteel probleem bij inloggen verholpen

Beoordelingen en recensies

2,5 van 5
143 beoordelingen

143 beoordelingen

MARSIES ,

Fanatiek visser

App werkt niet meer , alles geprobeerd!! Doe er alsjeblieft wat aan ! Maat van me heeft al boete hierdoor! Grtz Marcel Sies uit Den Haag

Kees en kaas ,

Werkt niet fijn

Ziet er mooi uit, maar app werkt wat onhandig. Bovendien moet ik elke keer opnieuw inloggen wat vervelend is

VoerKorfje ,

Inloggen nog steeds waardeloos.

Inloggen blijft nog steeds een probleem 16-04-2024 ook me de nieuwste versie dus waarom iets veranderen wat goed werkte?! Midde 2023 werkte de oude app nog perfect en nu heeft weer een teveel betaalde manager een teveel betaalde ict’r het…. En bedankt.

App-privacy

De ontwikkelaar, Sportvisserij Nederland, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Vissen: App voor sportvissers
Sport
Voetbal.nl
Sport
TOTO Sport - Wedden op Sport
Sport
Feyenoord App
Sport
Wedstrijdzaken
Sport
Ajax Official App
Sport