Walibi Holland 9+

Walibi World B.V.

Ontworpen voor iPhone

    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

-Interactieve park map 
We hebben hard gewerkt aan een sterk verbeterde parkmap. Je kan vanaf nu je eigen locatie op de kaart zien. De plattegrond helpt je eenvoudig het park te verkennen middels een handig filter die je gebruikt op shops, restaurants, faciliteiten en alle rides.
-Wachttijden
Niemand houdt van lange wachttijden, daarom informeren we je duidelijk wat de wachttijden van de attracties zijn. Zelfs op de parkplattegrond Hierdoor haal je alles uit je bezoek aan Walibi Holland!

Nieuw

Versie 5.0.1

Download de nieuwste update voor de Walibi Holland app! We hebben hard gewerkt om je een vernieuwde ervaring te bieden, boordevol functies om je bezoek aan Walibi Holland te verbeteren. Hier zijn de nieuwe functies:

Nieuwe functies:

• Bijgewerkte park plattegrond voor 2024 met 'mijn locatie' functionaliteit:
Navigeer moeiteloos door het park met onze bijgewerkte plattegrond voor seizoen 2024. De toevoeging van de 'mijn locatie' functionaliteit zorgt ervoor dat je altijd weet waar je bent, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om de weg in het park te vinden.

• Verbeterde wachttijden en Fast Lane mogelijkheden:
Zeg vaarwel tegen lange wachtrijen! We hebben onze wachttijdinschattingen en Fast Lane mogelijkheden verbeterd om het maximale uit je dag te halen.

• Nieuwe kaart- en lijstweergave met geavanceerde filtering:
Verken Walibi Holland op jouw manier met onze opnieuw ontworpen kaart- en lijstweergaven. Geavanceerde filteropties stellen je in staat om je ervaring te personaliseren en attracties te ontdekken die bij jouw voorkeuren passen.

• Bijgewerkt 'mijn profiel' gedeelte:
Haal het meeste uit je Walibi Holland-bezoek met het bijgewerkte 'mijn profiel' gedeelte. Hiermee kun je inloggen op je Walibi Holland-account en je profiel en voorkeuren bijwerken. Binnenkort kun je ook je favorieten opslaan, toegang krijgen tot je tickets of abonnement en gepersonaliseerde meldingen ontvangen.

• Volledig opnieuw opgebouwd om meer functies toe te voegen in de nabije toekomst:
We hebben de app vanaf de grond opnieuw opgebouwd, waarmee we het fundament leggen voor nog spannendere functies in de nabije toekomst. Blijf op de hoogte van updates terwijl we doorgaan met het verbeteren van je Walibi Holland-ervaring.

Download vandaag nog de nieuwste versie van de Walibi Holland app en haal het meeste uit je bezoek aan het park!

Beoordelingen en recensies

3,1 van 5
153 beoordelingen

153 beoordelingen

Lora😘 ,

Account

Ik kan geen account aanmaken. Ik heb al mijn gegevens ingevuld mr hij reageert niet op de knop account aanmaken

Ququlequ ,

Onduidelijk en traag

De plattegrond, welke je het meest gebruikt, is zeer onoverzichtelijk. Je kan niet snel zien waar attracties en restaurants zicht bevinden. Soms ben je minuten bezig met het vinden van een restaurant. Bij inzoomen op de kaart moet de app steeds nieuw laden en daardoor onhandig in gebruik. Neem een voorbeeld aan de Efteling App, zeer overzichtelijk en snel.

Niekbijnaaminhebruikkutapple ,

Wachttijden kloppen niet

Wachttijden kloppen niet. Alleen plattegrond is handig, maar je ziet niet waar je bent met gps.

App-privacy

De ontwikkelaar, Walibi World B.V., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Diagnostiek

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Appic - Festivals & More
Amusement
Pathé Nederland
Amusement
De Slimste Mens
Amusement
Eurovisie Songfestival
Amusement
Pathé Thuis
Amusement
AVROTROS Wie is de Mol?
Amusement