Autodesk Construction Cloud 4+

Autodesk

Autodesk Inc.

    • 4,0 • 22 beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Autodesk Inc.

De beste bouwbeheerapp voor Autodesk Build, Autodesk BIM Collaborate, Autodesk Docs en PlanGrid die het voor teams met meer dan 2,5 miljoen projecten eenvoudig maakt om hun bouwprojecten te beheren.

Bouwteams maken gebruik van de eenvoudige automatisering van Autodesk Construction Cloud, slimme verbindingen tussen hulpmiddelen en uitgebreide workflows om hoogwaardige bouwprojecten op tijd en binnen het budget te leveren.

De mobiele app Autodesk Construction Cloud brengt Autodesk Build, Autodesk BIM Collaborate, Autodesk Docs, Revit, Navisworks, PlanGrid en AutoCAD naar het veld met hulpmiddelen voor bouw en documentbeheer, samenwerkingstools en projectgegevens die overal beschikbaar zijn.

Autodesk Construction Cloud is gemaakt voor het projectteam, zoals ...

• de opzichter die de kwaliteit van het werk op locatie beheert
• de projectmanager die de voortgang in realtime volgt
• het BIM-team dat problemen kan identificeren voorafgaand aan de installatie
• de architect die een wandeling op de locatie uitvoert
• en de eigenaar die bouwgegevens en de bestaande situatie gebruikt om de dagelijkse werkzaamheden te verbeteren

Zo doen we het.

SAMWERKEN TIJDENS HET BOUWEN
+ Meldingen
Volg meldingen op één plek. Los meldingen sneller op door einddatums en verantwoordelijke partijen toe te voegen en eenvoudig te verwijzen naar foto's, gekoppelde bestanden en RFI's.

+ Planning
Houd projecten op schema met een gecentraliseerde projectplanning. Bekijk de projectplanning per tijdspanne of filter op belangrijke items, bekijk de afhankelijkheden en beoordeel planningssuggesties.

+ Formulieren
Verzamel informatie met formulieren naargelang de projectvereisten. Bouw een uitgebreid veiligheidsprogramma of volg dagelijkse checklists.

+ Bedrijfsmiddelen
Beheer eenvoudig de levenscyclus van projectmiddelen, van ontwerp tot inbedrijfstelling en overdracht. Volg ze, sla ze op en verbind ze met andere workflows in de app.

+ Notulen vergadering
Plan vergaderingen of maak agendapunten voor vergaderingen. Plaats koppelingen naar referenties zoals meldingen, modellen, RFI's of foto's. Controleer de status van openstaande items en reageer, allemaal vanuit het veld.

BESTANDSBEHEER
+ Bouwtekeningen en tekeningen
Krijg snel toegang tot de meest recente tekeningen met snelle downloads en dynamisch zoeken. Vergelijk en deel bouwtekeningen en maak aantekeningen direct vanuit het veld om installateurs zekerheid te bieden.

+ Modellen
Neem sneller kritieke beslissingen met toegang tot 3D-modellen op locatie. Bekijk de installatiegegevens en navigeer moeiteloos door modellen voor een of meerdere vakgebieden om met zelfverzekerd te kunnen bouwen. Ondersteunt Revit- en AutoCAD-bestandstypen en nog veel meer, waaronder RVT, DWG, NWC, IFC en NWD.

KWALITEITSCONTROLE
 + RFI's
Verlaag het risico op gegevensverlies met naadloos RFI-beheer. Verbind RFI's gedurende de gehele levenscyclus van een project om dubbel werk te voorkomen.

+ Indieningen
Bewaar alle relevante indieningsgegevens bij de hand. Gebruik de zoekfunctie om snel de benodigde indiening te zoeken en de voortgang en volgende stappen te bekijken.

+ Foto's
Gebruik foto's om de voortgang te volgen en verwijzingen toe te voegen aan meldingen, RFI's, geplande activiteiten en meer. Met behulp van automatische tags en filters kunt u snel de foto terugvinden die u nodig hebt.

Nieuw

Versie 7.28.0

PlanGrid Build has a new name: Autodesk Construction Cloud!

Use Autodesk Construction Cloud on iOS to access to Autodesk Build, Autodesk Docs, Autodesk BIM Collaborate, Autodesk BIM Collaborate Pro, and PlanGrid.

Autodesk Construction Cloud for iOS is updated every two weeks!

Stay up to date with the latest improvements by turning on "Automatic app updates" (Device Settings > iTunes & App Stores > Automatic App Updates).

If you enjoy using Autodesk Construction Cloud, please take a minute to leave a nice review in the App Store or select send feedback from your profile in the home screen for any questions. We depend on your feedback to make things better.

What’s New:
• Renamed app to Autodesk Construction Cloud
• New Autodesk App Icon on Home Screen
• App renamed on Home Screen to "ACC"
• New sign-up, log-in intro screens
• Bug fixes and performance improvements

Beoordelingen en recensies

4,0 van 5
22 beoordelingen

22 beoordelingen

Notie ,

Goede app

Gebruik deze app voor controle werkzaamheden. Werkt goed

App-privacy

De ontwikkelaar, Autodesk Inc., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

AutoCAD
Productiviteit
Autodesk Fusion
Productiviteit
BIM 360
Productiviteit
BIM 360 Field for iPhones
Productiviteit

Suggesties voor jou

Procore
Zakelijk
Fieldwire - Construction App
Zakelijk
Bluebeam Vu for iPad
Productiviteit
Bluebeam Revu for iPad
Productiviteit
Raken Construction Management
Zakelijk
Bluebeam Cloud
Productiviteit