Moovit: Openbaar Vervoer 4+

Stap voor stap begeleiding

Moovit App Global LTD

Ontworpen voor iPad

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Beschrijving

Moovit is 's werelds nummer 1 op het gebied van stedelijke mobiliteit. Alle lokale vervoersmogelijkheden in één app: de bus, trein, metro, fiets en meer...

Moovit is een app voor al je vervoer en mobiliteit in de stad!

Vervoer is een integraal onderdeel van het leven in de stad. Of je nu met de trein, metro, bus, tram, of ferry gaat, e-scooters of de fiets gebruikt, het is belangrijk dat je altijd goede informatie daarover tot je beschikking hebt.
Daarvoor is er Moovit! Moovit begeleid je van punt A naar B op de makkelijkste en meest efficiënte manier. Ontvang trein- en bustijden, kaarten en realtime aankomsttijden zodat je je reis met vertrouwen kunt plannen. Krijg waarschuwingen en storingen voor je favoriete lijnen. Ontvang stap-voor-stap aanwijzingen voor een optimale route voor bus, trein, metro, fiets, e-scooter of een combinatie daarvan.

Daarom is Moovit door de App Store uitgeroepen tot een van de beste apps van het jaar 2017!

Moovit begeleidt meer dan 865 miljoen gebruikers in meer dan 3200 steden over de hele wereld- dat betekent dat wanneer je op reis gaat je nog steeds het openbaar vervoer gebruiken zoals een local

Moovit is de eerste wereldwijde urban mobiliteits- en vervoers-app wereldwijd:

► Trip Planner die alle vervoersmogelijkheden combineert en je de beste route met live aankomsten biedt.

► Live Routebeschrijving: Krijg stap-voor-stap aanwijzingen met live begeleiding tijdens je reis: weet precies hoe lang je naar je station moet lopen, hoe lang je moet wachten, wat de aankomsttijd van je lijn is en hoeveel haltes er nog komen.
Je kunt tijdens het reizen doen wat je zelf wilt, want Moovit zal je waarschuwen wanneer het tijd is om uit te stappen - je hoeft niet steeds opnieuw te controleren of de jouwe de volgende halte is.

► Realtime aankomsten. Bekijk real-time aankomstupdates, die rechtstreeks afkomstig zijn van GPS-apparaten op bussen en treinen. Verspil geen tijd aan het raden van trein- of bustijden.

► Realtime meldingen. Op voorhand op de hoogte zijn van problemen door het ontvangen van servicewaarschuwingen zoals nood- of onverwachte verstoringen, vertragingen, verkeersopstoppingen, bouwwerkzaamheden, en meer, zodat je vooruit kunt plannen als je de tijd van je bus of trein verandert.

► Gebruikersmeldignen. De gebruikers van Moovit melden problemen met stations, lijndiensten en dienstregelingen, zodat we iedereen in de buurt kunnen informeren over wat er in hun omgeving gebeurt.

► Favoriete lijnen, stations, en plekken. Gemakkelijke toegang tot lijnen, stations en plaatsen die je vaak bezoekt. Bovendien krijg je realtime updates als er veranderingen zijn in je favoriete lijnen voor het geval je bus- of treintijd wordt beïnvloed!

► Fietsroutes. Ontvang fietsroutes in aanvulling op de bus-, metro- of treinroutes. Als je fietst (op de fiets van jezelf of op en deelfiets) kunnen we een route plannen met een trein of bus.
Moovit helpt je ook bij het plannen van een reis die voldoet aan jouw transportbehoeften. Fietsdockstations worden in real-time bijgewerkt. Fietsreisplannen zijn alleen beschikbaar in ondersteunde metrogebieden.

► Maps view. Wil je het hele plaatje zien? Bekijk alle stations, routes en lijnen op de metro- of buskaart. Bovendien zijn er kaarten beschikbaar in PDF voor gebruik offline of ondergronds in de metro.

Gebruik Moovit in alle steden in Nederland!

Moovit ondersteunt alle belangrijke openbaar vervoer:
- GVB
- RET
- HTM
- NS
- U-OV
- Arriva
- DB en nog veel meer....

Fiets & Scooters diensten:
• Donkey Republic
• felyx

Je hebt maar één app op je telefoon nodig om te navigeren in de buurt van bussen en alle verschillende soorten vervoer in Nederland, door 106 andere landen en in 45 talen.
Jij rijdt, wij begeleiden je!

Neem gerust contact met ons op:

https://moovitapp.zendesk.com/hc/requests/new
moovit@Facebook, Twitter

Algemene voorwaarden
https://moovitapp.com/en-us/legal/terms-of-service-nl

Nieuw

Versie 5.141.0

Nieuw! Weet van tevoren of de aankomst van je lijn vertraagd is door verkeer. Zoek gewoon naar het "verkeer" pictogram in de buurt van je lijn.

Beoordelingen en recensies

4,3 van 5
760 beoordelingen

760 beoordelingen

OV junk ,

Lekker handig

Duidelijk en praktisch.

De apper ,

Geweldige hulp

Als buschauffeur die af en toe op minder bekende lijnen rijdt is deze app onmisbaar👍

Broodje 53 ,

👍

Fantastisch ap
Heeel blij mee.. doet wat ie doen moet.
Aanrader !

App-privacy

De ontwikkelaar, Moovit App Global LTD, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Identificatie­methode

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruikers­content
  • Zoek­geschiedenis

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Wallet

    Bewaar al je passen, tickets, kaarten en meer op één plek.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Cittamobi: Horários de Ônibus
Navigatie
הופאון רב-פס
Navigatie
Transporte Madrid y TTP
Reizen
Otobüsüm Nerede
Navigatie
אוטובוס קרוב - Bus Nearby
Navigatie
ATM Milano Official App
Navigatie