ScreenSaver Start 4+

Privacy-tool

SweetP Productions, Inc.

    • € 2,99

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Introductie van ScreenSaver Start

ScreenSaver Start zit direct in uw menubalk, zodat u snel uw screensaver kunt starten door een algemene sneltoets te configureren. Het kan bovendien worden geconfigureerd om te starten bij het inloggen, dus het is altijd klaar wanneer u het nodig heeft.

Handig om snel uw scherm te vergrendelen (wanneer uw Mac is geconfigureerd om te vergrendelen met de screensaver) ScreenSaver Start is een nuttige aanvulling op de productiviteits toolkit van elke Mac-gebruiker. Handig om snel nieuwsgierige blikken weg te houden van gevoelige informatie ... Met een snelle tik op het toetsenbord wordt alles waar u momenteel aan werkt snel aan het zicht onttrokken.

ScreenSaver Start is exclusief verkrijgbaar in de Mac App Store.

Nieuw

Versie 4.5

verbeterde compatibiliteit voor macOS Sonoma

App-privacy

De ontwikkelaar, SweetP Productions, Inc., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

1010
Games
Bitcoin Convert
Financiën
YES!
Amusement
The Draw
Diensten
Elementem
Onderwijs