Stop Heling 4+

Politie Nederland

Ontworpen voor iPhone

    • 2,9 • 32 beoordelingen
    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Met de Stop Heling app kunt u serienummers van elk product controleren of het gestolen is of niet. De app zoekt uit of het product als gestolen geregistreerd staat in de database van de Nederlandse politie. Let wel: een product dat niet is geregistreerd kan alsnog gestolen zijn! Soms is er geen aangifte gedaan of is de aangifte nog niet verwerkt.

De Stop Heling app kan kentekens en een groot deel van de serienummers automatisch inscannen. Tevens biedt de app de mogelijkheid om uw eigen spullen inclusief serienummer en foto op te slaan. Erg handig voor de verzekering of een eventuele aangifte.

Het is u dus aan te raden om eenmaal door uw huis heen te lopen en al uw eigendommen te registreren. Deze informatie blijft op uw toestel staan en wordt niet opgeslagen door de politie. Wel biedt de app de mogelijkheid om de lijst met uw eigendommen naar uw e-mailadres te sturen.

Het kopen van gestolen goederen is heling en dat is strafbaar. Wie gestolen spullen koopt, stuurt de inbrekers op pad. Bij het kopen van tweedehands spullen is het dan ook belangrijk om alert te blijven.

Let wel: een product dat niet is geregistreerd kan alsnog gestolen zijn (de database gaat overigens niet verder terug dan 1 januari 2010). Bij het kopen van tweedehands spullen is het dan ook belangrijk om alert te blijven.
Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat meestal ook!

Nieuw

Versie 2.3.0

Bugfixes en verschillende verbeteringen

Beoordelingen en recensies

2,9 van 5
32 beoordelingen

32 beoordelingen

syl_lys8118 ,

Mwahh

De app is handig maar de scanner kan de kentekenplaten vaak niet goed lezen. Ook zul je het niet weten als er een kentekenplaat gestolen is. Stopheling is dus geen garantie dat je geen gestolen producten aanschaft.

Kixyahgs ,

Goede app maar niet slim

De app werkt goed en is erg handig. Wat niet slim is van de ontwikkelaars is dat je je eigen geregistreerde producten nergens kan bewaren op een account. Ze worden namelijk alleen op je telefoon bewaard. Dus... als je telefoon gestolen word ben je de registratie van die telefoon en al je andere producten kwijt! Dit zouden ze nog even moeten aanpassen.

1v0D3r ,

Domme applicatie - geen toegevoegde waarde

Je zou denken dat je eigendommen online worden geregistreerd…

Niet het geval..
er is geen persoonlijke registratie en alles wat je aangeeft als eigendom staat alleen op je telefoon…

Per ongeluk de app verwijderd?
Alles kwijt.

Flut applicatie

App-privacy

De ontwikkelaar, Politie Nederland, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Zoek­geschiedenis
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Burgernet
Diensten
112NL
Diensten
PolitieConditie
Sport
Politie DIGIPASS
Zakelijk
NL-Alert
Diensten
Politie | Badge Academy
Games

Suggesties voor jou

MeldR
Lifestyle
Knipklok
Lifestyle
DĀK
Lifestyle
KlikAanKlikUit
Lifestyle
KNRM Helpt
Lifestyle
Woning in Zicht
Lifestyle