Asana: Work in one place 4+

Get to your goals faster

Asana, Inc.

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Asana is de eenvoudigste manier om teamprojecten en individuele taken te beheren. Asana organiseert het werk van de kleine dingetjes tot het grote geheel, zodat u en uw teams duidelijk weten wat er moet worden gedaan, wanneer het moet worden gedaan en hoe het moet worden gedaan.

GEBRUIK ASANA OVERAL
Open Asana op een mobiel apparaat of op het internet. Projectbeheer beperkt zich niet tot uw bureau. Blijf gefocust en houd het werk van uw team op schema, waar u ook bent.

ORGANISEER
Zet verschillende projecten op om het werk van uw team in één gedeelde ruimte samen te brengen. Verdeel de werklast in beheersbare taken en geef ze een duidelijke eigenaar en vervaldatum. Kies een projectweergave die bij uw stijl past: lijsten, kanbanborden of agenda.

VERBETER UW FOCUS
Verhoog uw productiviteit met Mijn Taken, waar u in één takenlijst al het werk kunt zien dat aan u is toegewezen. Prioriteer uw werk moeiteloos: sleep taken naar de ingebouwde secties van Asana, maak uw eigen aangepaste checklistsecties of sorteer op verschillende dimensies.

BLIJF VERBONDEN
Zorg dat het team blijft samenwerken, waar u ook bent. Communiceer met uw teamgenoten door te liken, reacties te plaatsen of bestanden rechtstreeks aan taken toe te voegen. Ontvang ook automatische updates over de projecten en taken die voor u van belang zijn, rechtstreeks in uw inbox.

EN DOE NÓG MEER — ALLEMAAL MET ÉÉN TOOL
Open de web-app en bekijk met Portfolio's hoe het met al uw projecten staat. Personaliseer taakbeheer met aangepaste velden om belangrijke informatie over uw taken vast te leggen. Kies de tijdlijnweergave voor projecten om een Gantt-diagram met taakafhankelijkheden te zien. En profiteer van de mogelijkheid om bedrijfsdoelen en mijlpalen bij te houden met Doelen.

Sluit u aan bij meer dan 100.000 organisaties en miljoenen gebruikers wereldwijd die op Asana vertrouwen om georganiseerd te blijven en controle over hun werk te behouden.

Asana's WORK GRAPH vertegenwoordigt elke taak, elk project en elk doel in uw organisatie. Dat betekent dat de Work Graph integriteit, zichtbaarheid en coördinatie creëert tussen elk team en elke afdeling. Alles op één plek

Download nu de werkbeheer-app van Asana.

Door Asana te downloaden, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden, die u kunt vinden op https://asana.com/nl/terms.

Nieuw

Versie 9.90.1

De gebruikelijk bugfixes en verbeteringen.

Beoordelingen en recensies

4,7 van 5
491 beoordelingen

491 beoordelingen

Wheelsonwax ,

Please, add an edit button

Asana is great, iPad support is nice, but we really need an "Edit" button asap.

Arjankuijpers_nl ,

Great app but limited functionality

Not all options for team and project management are available in the app in comparison to the desktop site.

Im Wijn ,

Jammer dat het plusje vervangen is door een grote knop

Een hele fijne app, ik gebruik hem dagelijks om al mijn kleine en grote taken bij te houden. Ideaal dat je een taak herhalend kan maken of vooruit kan plannen en het dan op de juiste dag naar voren komt. Alleen jammer dat in de nieuwste update de plus in een klein rondje (voor het aanmaken van een nieuwe taak) vervangen is door een hele grote knop. Hij staat nu wel heel pontificaal in beeld en overlapt enkele van mijn taken.

App-privacy

De ontwikkelaar, Asana, Inc., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Contacten
  • Gebruikers­content
  • Zoek­geschiedenis
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Siri

    Doe meer binnen de app met slechts je stem.

Suggesties voor jou

ClickUp - Manage Teams & Tasks
Productiviteit
monday.com - Work Management
Productiviteit
Airtable
Productiviteit
Wrike: Work As One
Zakelijk
Harvest: Track Time & Invoice
Zakelijk
HubSpot CRM: Groei slimmer
Zakelijk