ALL.com - Hotels boeken 4+

Boek vakanties met uw reisapp

ACCOR

    • 4,5 • 4,6K beoordelingen
    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Welkom bij ALL, de sleutel tot uitzonderlijke reiservaringen in Nederland en daarbuiten. Met onze ALL reisapp ontgrendelt u de poorten naar een wereld vol ontdekkingen.

•Diversiteit aan merken voor elke avonturier:

Elke stad in Nederland heeft zijn eigen karakter en charme. Beginnend in Amsterdam, het kloppende hart van Nederland met zijn schilderachtige grachten en rijke geschiedenis, waar Sofitel een elegant onderkomen biedt te midden van de stadsdrukte. In de moderne skyline van Rotterdam, met zijn innovatieve architectuur en bruisende haven, biedt Novotel een perfecte balans tussen design en comfort. In Den Haag, waar de statige lanen en koninklijke paleizen u herinneren aan zijn historische betekenis, zorgt Mövenpick voor een vleugje luxe. Wandel door de eeuwenoude straatjes van Utrecht, en ervaar de rijke historie gecombineerd met de jeugdige energie van de stad, terwijl ibis zorgt voor een comfortabel en centraal verblijf. In Maastricht, bekend om zijn gezellige pleinen en internationale allure, staat Mercure klaar om u een verfijnde ervaring te bieden. En als u de kunstzinnige vibe van Eindhoven wilt opsnuiven, de stad van design en innovatie, dan is Pullman de plek waar stijl en technologie samenkomen.

•Nederland en Europa's schatten ontdekken:

Buiten de gevestigde steden liggen charmante Nederlandse dorpen en landschappen die wachten om ontdekt te worden. Van de Keukenhof-tuinen die in de lente bloeien tot de rustieke kastelen van Utrecht, er is altijd iets nieuws te ontdekken. En als u verder kijkt dan Nederland, liggen de Alpen van Zwitserland, de kusten van Spanje en de oude ruïnes van Griekenland slechts een trein- of vliegtuigrit verwijderd.

•Grenzeloos Reizen met ALL:

Naast het vinden van het perfecte verblijf, biedt ALL u inzichtelijke reistips, lokale evenementen en unieke ervaringen om uw reis onvergetelijk te maken. Dwaal door de romantische boulevards van Parijs, ervaar de bruisende energie van Londen, bewonder de historische pracht van Rome, of duik in de rijke cultuur van Berlijn. Laat u betoveren door de architecturale meesterwerken van Barcelona, proef de unieke smaken in de bazaars van Istanbul, of beleef een avond vol muziek in Wenen. Duik in de wereld van de flamenco in Sevilla, wandel door de middeleeuwse straatjes van Praag, en verlies uzelf in de kunstgaleries van Florence. Waar u ook heen gaat, ALL is uw betrouwbare reispartner.

•De Kunst van Gastronomie:

Onze app gaat verder dan alleen overnachtingen. Het is uw poort tot de beste culinaire ervaringen. Proef de finesse van de Franse keuken, de robuuste smaken van Italiaanse pasta's of de verfijnde smaken van Belgische chocolade. Met aanbevelingen op maat zorgt ALL ervoor dat elke maaltijd een herinnering wordt.


•Een Wereld van Beloningen:
Elke boeking, elk verblijf en elke maaltijd brengt u dichter bij exclusieve beloningen en privileges. Met een steeds groeiende community van reizigers, nodigt ALL u uit om deel te nemen aan speciale evenementen, workshops en ervaringen die alleen voor leden zijn ontworpen.

•Jouw Reisplatform voor Europa en Verder:

Met de ALL-app heeft u direct toegang tot een netwerk van over 5.000 hotels in Europa en daarbuiten. Waar uw reislust u ook heen leidt, ALL zorgt voor een naadloze ervaring, vol met voordelen en exclusieve aanbiedingen.

Nieuw

Versie 13.32.0

Dank u voor uw feedback! Dankzij uw mening kunnen we de Accor All-app voortdurend verbeteren en uitbreiden met de functies die u verwacht.
Met onze meest recente updates kunt u voortaan:
- Vanuit uw klantenaccount heeft u toegang tot de details van de besparingen die u heeft kunnen realiseren dankzij het ALL-loyaliteitsprogramma.
- Ontdek hoeveel u met uw Reward-punten kunt besparen bij uw volgende verblijf, in welke valuta u ook heeft!
- Vind eenvoudig meldingen over onze speciale aanbiedingen en updates over uw verblijf vanaf onze startpagina
Kleine bugs herstellen en stabiliteit verbeteren
Download nu de nieuwe app!

Beoordelingen en recensies

4,5 van 5
4,6K beoordelingen

4,6K beoordelingen

Jules040 ,

Alles moeilijker

Alles wat moeilijker kan, moet moeilijker in Frankrijk. Dat is ook het prachtige van deze app. De vorige was redelijk goed. Maar dat is niet de bedoeling in Frankrijk. Het land waar deze app vandaan komt. Dus maken we het moeilijker zodat je weer naar een web ongeving moet, of beter kan boeken via Booking.com. Kost misschien meer, maar is wel veel makkelijker

Jammer dat Accor, founded in Frankrijk, de vorige app om zeep heeft geholpen. Leve de bureaucratie‼️

Martwout ,

Goede app maar ongeschikt bij meerdere volwassenen

De app werkt prima maar als je met 3 volwassenen bent en 2 kamers wil boeken is het onmogelijk om aan te geven dat kamer 1 2 volwassenen is en kamer 2 1 volwassene. Je krijgt of 1 persoon beiden of 2 in beide kamers. Op de website van Accor kan dat gelukkig wel. Hopelijk wordt de app aangepast.

Neuerburg ,

Geen enkele integratie met iOS

Je kan de locatie van je hotel niet openen in Maps of andere navigatie. Geen Apple wallet integratie. Het is echt Frans.

Reactie van ontwikkelaar ,

Hello,

Thank you for taking the time to write to us. We have taken into account your feedback and have recently added the possibility of adding your loyalty card to your Apple Wallet. You can do this directly from the homepage of your ALL application. If this corresponds to your request, do not hesitate to modify your comment and your note. Once again, thank you for your help.

If you have any further feedback, you can also contact us by email (at App.ALL@accor.com).

Pierre, for the App Accor ALL team

App-privacy

De ontwikkelaar, ACCOR, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Contact­gegevens
  • Zoek­geschiedenis
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Wallet

    Bewaar al je passen, tickets, kaarten en meer op één plek.

Meer van deze ontwikkelaar

Accor Key - hotel keys
Reizen
ALL Heartists program
Reizen
AccorLive
Nieuws
Max by AccorHotels
Zakelijk
Heartist® Emoji
Amusement
My Playground
Games

Suggesties voor jou

GHA DISCOVERY
Reizen
Radisson Hotels - kamerboeking
Reizen
Shangri-La Circle
Reizen
Paris Aéroport – Official
Reizen
VeryChic: Book Hotel & Flight
Reizen
Hertz Car Rentals
Reizen