50 talen leren 12+

Leer meer dan 50 vreemde talen

50LANGUAGES LLC

Ontworpen voor iPad

    • 4,7 • 184 beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

50talen (www.50talen.com) bevat 100 (of 30 in gratis versie) lessen die beginners voorzien van een basiswoordenschat. Zonder enige voorafgaande kennis leert u, met korte zinnen en in realistische situaties, heel snel een vreemde taal vloeiend spreken. De 50talen-methode is een geslaagde combinatie van audio en tekst, waarmee u efficiënt een taal kunt leren.
50talen komt overeen met de niveaus A1 en A2 van het Europese Referentiekader en is daarom geschikt voor alle typen scholen en studenten. De audiobestanden kunnen ook efficiënt gebruikt worden als aanvullend materiaal op taalscholen en bij taallessen. Volwassenen die op school een taal hebben geleerd kunnen hun kennis opfrissen door 50talen te gebruiken.
50talen is verkrijgbaar in meer dan 50 talen en in ongeveer 2500 talencombinaties, bijv. van Duits naar Engels, Engels naar Spaans, Spaans naar Chinees etc. De 100 lessen helpen u een vreemde taal in verschillende situaties snel te leren en te gebruiken (bijv. in een hotel of restaurant, op vakantie, bij het maken van een praatje, tijdens kennismakingen, bij het winkelen, bij de dokter, bij de bank enz.).
U kunt de audiobestanden downloaden op uw MP3-speler, zodat u er overal naar kunt luisteren - bij de bushalte of op het station, in de auto en tijdens de lunchpauze!
Albanees Bosnisch Bulgaars Chinees Deens Duits Engels Fins Frans Georgisch Grieks Hebreeuws Hongaars Indonesisch Italiaans Japans Koreaans Kroatisch Lets Litouws Macedonisch Nederlands Noors Oekraïens Pools Portugees Roemeens Russisch Servisch Sloveens Slowaaks Spaans Thai Tsjechisch Turks Vietnamees Wit-Russisch Zweeds

Nieuw

Versie 6.4

• Optimized for new devices and latest iOS.
• Bugs fixes and stability improvements.

Beoordelingen en recensies

4,7 van 5
184 beoordelingen

184 beoordelingen

Thuglie3 ,

De beste…

Een van de beste app die ik ooit ontdekt heb…

BTSietske ,

.

It’s an okay app but it just doesn’t work for me

qsllnnfkkprşmrkflvögmfm ,

Düzensiz filler

Düzensiz filler ile ilgili dinleme listesi var mı?

App-privacy

De ontwikkelaar, 50LANGUAGES LLC, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Learn Dutch – 50 languages
Onderwijs
Leren Arabisch - 50 talen
Onderwijs
Leren Bosnisch - 50 talen
Onderwijs
Leren Albanees - 50 talen
Onderwijs
Leren Spaans - 50 talen
Onderwijs
Leren Perzisch - 50 talen
Onderwijs

Suggesties voor jou

Ling - Taallessen
Onderwijs
FunEasyLearn - Learn Languages
Onderwijs
uTalk: Leer meer dan 150 talen
Onderwijs
Talen leren - LinGo Play
Onderwijs
Chatterbug: Language Learning
Onderwijs
Leer talen met LENGO
Naslagwerken