PadCAD 4+

Plugworks

Ontworpen voor iPad

    • 1,0 • 1 beoordeling
    • € 17,99

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Ontwerpen voor de gewone sterveling. Het maken van plannen is net een stuk eenvoudiger geworden.

PadCAD is een gemakkelijk te gebruiken CAD-applicatie (Computer Aided Design), ontworpen voor kleine projecten zoals aanbouw aan het huis, kleine verbouwingen en site-surveys. Met PadCAD kan iedereen duidelijke, heldere tekeningen maken en ze exporteren naar een professionele CAD-applicatie. PadCAD is ontworpen voor gebruiksgemak, snelheid en mobiliteit en is dus niet een volledige CAD-applicatie. Voor kleine projecten werkt het gewoon. PadCAD is ideaal voor algemene aannemers, zoals architectenbureaus, taxateurs en professionals in onroerend goed. PadCAD is gemakkelijk onder de knie te krijgen, maar zorg wel dat je de instructies leest die mee worden geleverd met de applicatie om er volledig gebruik van te kunnen maken. PadCAD heeft geen internetverbinding nodig, behalve wanneer je een tekening wilt versturen.

Belangrijkste functies:

1) Intuïtief tekenen en bewerken met je vingers: teken muren met je vinger, pas ze daarna aan door ze te slepen of uit te rekken.

2) Nauwkeurige besturing: voor een betere nauwkeurigheid kan elk element cijfermatig afgestemd worden voor alle attributen. Dubbelklik simpelweg op een element om het af te stemmen.

3) Oneindige 'ongedaan maken' en 'opnieuw uitvoeren': een fout gemaakt? Meerdere fouten gemaakt? Tik zoveel keren als je nodig hebt op de 'ongedaan maken'-knop en begin opnieuw. Je kunt ongedaan maken tot aan het begin van je sessie of opnieuw uitvoeren tot je huidige positie. Zou je soms ook niet willen dat het leven een 'ongedaan maken'-knop heeft?

4) Maak foto's: je kunt de omgeving die je aan het schetsen bent fotograferen en koppelen aan je plattegrond. Een foto-icoon wordt binnenin de tekening geplaatst om je te herinneren waar je foto genomen was. Dubbelklikken op de foto-icoon toont de volledige afbeelding. Dit maakt het gemakkelijk om te herinneren welke foto bij welk stuk van de plattegrond hoort.

5) Intuïtieve zoom & pannen: gebruik twee vingers om in en uit te zoomen op je tekening, net zoals met elke andere foto op de iPad. Je kunt de tekening ook pannen door simpelweg met je vinger te slepen. Het tekengebied is 4 keer groter dan het iPad-scherm, waardoor je aan hele grote tekeningen kunt werken.

6) Joystick: de joystick is een erg handige manier om een element te roteren en te bewegen zonder je vingers te gebruiken of cijfers in te voeren. Het geeft een derde alternatief voor het bewegen en draaien van elementen en is een van de meest gebruikte functies voor geavanceerde gebruikers.

7) Exporteren: exporteer je tekeningen als een afbeeldingsbestand of als een PDF. Geëxporteerde tekeningen kunnen via e-mail verstuurd worden naar elk adres. Als je ergens bent waar geen internetverbinding beschikbaar is, dan kun je je tekening opslaan als een afbeeldingsbestand in de filmrol van je iPad of de huidige tekening binnen PadCAD opslaan door een nieuwe tekening te beginnen.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt: support@plugworks.com

Nieuw

Versie 1.9.11

Deze app is door Apple bijgewerkt en geeft nu het Apple Watch-appsymbool weer.

1 Big Bad Bug Fix

Beoordelingen en recensies

1,0 van 5
1 beoordeling

1 beoordeling

Kv4513 ,

WERKT NIET

Niets werkt om te exporteren . Of te mailen .WERKT GEWOON NIET

App-privacy

De ontwikkelaar, Plugworks, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

iPocket Draw
Productiviteit
CAD HD - PRO
Productiviteit
FingerCAD HD
Productiviteit
GraphPad R7 Configurable V4
Productiviteit
Arrette Scale sketch drafting
Productiviteit
iPocket Draw Lite
Productiviteit