Mobielschademelden.nl 4+

Verbond van Verzekeraars

Ontworpen voor iPad

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Mobiel schade melden is de app van het Verbond van Verzekeraar waarmee eenzijdige en tweezijdige autoschades kunnen worden gemeld. De iPhone app mobielschademelden vervangt hiermee het Europese schadeaangifte formulier. Een melding via deze iPhone app wordt automatisch doorgestuurd naar de juiste verzekeraar op basis van het kenteken van het voertuig. Via de e-mail krijg je als melder zelf ook een afschrift. Voertuiggegevens worden automatisch opgehaald, de locatie wordt opgehaald met behulp van GPS. Verder worden er veel minder vragen gesteld waardoor mobiel schade melden veel makkelijker wordt dan met het oude formulier.
Vrijwel alle Nederlandse verzekeraars en een aantal leasemaatschappijen willen graag dat u gebruik maakt van Mobiel schade melden.

Nieuw

Versie 5.4.5

Version 5.4.5.1
* Foutmelding 'hashcodes do not match' bij een melding van 2 melders op 1 mobiel opgelost
* Probleem opgelost waarbij er geen afbeelding uit de galerij gekozen kon worden op sommige toestellen
* Diverse bugfixes

Beoordelingen en recensies

1,8 van 5
51 beoordelingen

51 beoordelingen

68Sebas ,

Wacht AUB tot de wederpartij getekend heeft

Je kunt wachten tot je een ons weegt. Melding komt niet door bij tegenpartij. Frustrerend, zeker als je net een aanrijding hebt gehad. Waardeloos dit.

een niet meer gebruiker ,

WAARDELOOS!!!!

In elkaar gezet door een amateur. Onduidelijk wat je met de diverse codes moet doen, aan het eind moet opnieuw code worden ingevuld, blijkt na meerdere keren proberen dat dit niet de oorspronkelijke code is maar een nieuwe die je per sms krijgt toegestuurd. Vul je die in en de tegenpartij ook zijn code dan loopt je vast. Is dan ook niet meer te resetten. Helpdesk per telefoon zeggen ze gedurende kantoortijden bereikbaar maar ze hebben blijkbaar heel rare kantoortijden, m.a.w. niet bereikbaar. Op de ouderwetse manier via een papieren formulier is beter, sneller en vooral gebruiksvriendelijker.

Arnoudse ,

Goed initiatief maar slecht uitgewerkt

Het idee is geweldig goed, maar waarom werkt ‘t zo belabberd? Op deze manier heeft men er niks aan helaas!

Reactie van ontwikkelaar ,

Wij zijn continue bezig om verbeteringen aan te brengen. Desondanks kan een melding door onbekend reden niet worden afgerond. Wij verzoeken de melder altijd even met ons te bellen op 088-7781133

App-privacy

De ontwikkelaar, Verbond van Verzekeraars, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Overige gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Centraal Beheer
Financiën
Interpolis
Financiën
Nationale-Nederlanden
Financiën
Bonnetje
Financiën
Univé
Financiën
VerzekeringApp
Financiën