HomeWizard 4+

HomeWizard B.V.

Ontworpen voor iPad

    • 2,4 • 127 beoordelingen
    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

HomeWizard vergroot het comfort en veiligheid in huis! Bedien alles vanaf de iPhone of iPad, van verlichting, de verwarming, energie tot een 'awareness' systeem met camera monitoring, er is heel erg veel mogelijk!

De HomeWizard app is te gebruiken in combinatie met de HomeWizard* (device).

De HomeWizard vormt de schakel tussen je iPhone/iPad en bestaande draadloze apparatuur van o.a. KlikAanKlikUit, Cresta, TFA, Somfy, Foscam, Elro en Wattcher. Zo wordt het mogelijk om verlichting te bedienen, een push notificatie te krijgen als iemand op de deurbel drukt, data van draadloze weerstations te ontvangen en real-time uw energieverbruik te zien op de iPhone. Ook het bedienen van elektrische gordijnen, zonnewering, verwarming en garagedeuren behoort tot de mogelijkheden. De app werkt via je eigen wifi netwerk en ook via internet, je kunt hem dus altijd en over gebruiken!

- Schakel lampen of andere apparatuur met draadloze schakelaars.

- Kijk live mee in huis met een webcam, zie hoe je real-time je huis bedient waar je ook bent.

- Stel je verwarming alvast in op de juiste temperatuur voordat je thuis komt (vereist een OpenTherm ketel + thermostaat).

- Creeer scènes voor het schakelen van meerdere lampen in 1 klik, en gebruik timers om schakelingen te automatiseren.

- Ben altijd op de hoogte van wat er in en om uw huis gebeurt met ons laagdrempelige signaleringssysteem: ontvang een push notificatie zodra een deur/raamcontact, bewegingssensor of deurbel of rookmelder geactiveerd wordt. Koppel hier een camera aan, om een screenshot te ontvangen als de sensor wordt geactiveerd!

- Koppel 'actions' aan bepaalde condities: laat tussen 24.00 en 07.00 alle lampen beneden aan gaan als er beweging wordt gedetecteerd in de hal, en laat de verlichting steeds na 5 minuten weer uit gaan.

- Houd een detailoverzicht bij van de tijden waarop een raam/deur open ging, of de bewegingssensor geactiveerd werd.

- Dim je verlichting vanaf een sliderbalk in de app, met ondersteuning voor dimmers van o.a. klikaan klikuit en elro.

- Ontvang gegevens over de temperatuur, wind, regen en UV-straling vanaf je eigen weersensoren en laat grafieken zien van het weer over de afgelopen periode.

- Monitor je real-time energieverbruik en toon grafieken van het dagelijks kWh verbruik over de afgelopen week. Sluit zonnepanelen aan om de teruglevering en saldering te zien! Zelfs het watergebruik is te meten met de EnergyLink!

- Bestuur RTS ontvangers van Somfy, veelgebruikt voor elektrische zonnewering, gordijnen en garagedeuren

*Beschikbaar op www.homewizard.nl

Met de komst van HomeWizard is het automatiseren van je huis eindelijk gemakkelijk, betaalbaar en bovenal ontzettend leuk geworden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Toon en van Eneco, de Nuon E-manager, Tahoma van Somfy of Essent haar e-inzicht en e-thermostaat, Nefit Easy, of plugwise is de HomeWizard een onafhankelijk platform zonder verborgen abonnementskosten, bedacht, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland, door enthousiaste ondernemers die hun product dagelijks zelf gebruiken. We staan dicht bij onze gebruikers en komen regelmatig met updates, ontdek het zelf!

Nieuw

Versie 3.10.2

Deze app is door Apple bijgewerkt en geeft nu het Apple Watch-appsymbool weer.

* Schakelt de shop in app feature uit. Je wordt nu doorverwezen naar onze webshop via je web browser wanneer je de shop item in het menu selecteert.

Beoordelingen en recensies

2,4 van 5
127 beoordelingen

127 beoordelingen

Paultje035 ,

geweldig rob

Het blijft mooi speelgoed voor de pappa's die van domotica houden ,een klein verzoekje van de iphone X gebruikers graag een screen update zodat wij ook weer kunnen genieten vd mooie app

Mathieu NL ,

Loopt achter, keer het tij‼️

Zeer jammer, ze hadden goud in handen maar de afgelopen jaren hebben ze vooral ontwikkeld op nieuwe commerciële features voor het snelle geld. Verder staat het stil: geen iPhone X support; geen updates uit de toch uitgebreide wensenlijsten op b.v. tweakers, geen HomeKit integratie...

Het is wachten voordat de klanten weggelopen zijn en HomeWizard failliet gaat. Dan zit je dus met een niet werkend systeem zonder support.

Keer het tij‼️

Vinkenmans ,

Gedateerd systeem

Was tevreden over HW, laatste maanden niet meer. Bereik was niet al te best maar met modificatie extra antenne ging het beter. Laatste maanden regelmatig geen bereik met de server en kan er geen verbinding met HW worden gemaakt. Heel irritant als je op bed lig en alsnog naar beneden moet om je verlichting uit te doen. Ook komen notificaties niet altijd binnen of komen erg laat door. Hoop dat ea verbeterd, anders wordt overstap gemaakt naar ander systeem. Voor degene die overwegen HW aan te schaffen onderzoek goed wat anno 2018 aangeboden wordt als alternatief.

App-privacy

De ontwikkelaar, HomeWizard B.V., heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Meer van deze ontwikkelaar

HomeWizard Energy
Lifestyle
HomeWizard Lite
Diensten
HomeWizard Cameras
Lifestyle
HomeWizard Climate
Lifestyle
HomeWizard Link
Lifestyle
ThuisVeilig
Diensten

Suggesties voor jou

Remeha Home
Productiviteit
Olisto
Productiviteit
Fixi
Productiviteit
GoDrone
Productiviteit
Remeha Smart Start
Productiviteit
Gaspedaal.nl: autovergelijker
Productiviteit