Scoupy: cashback en korting 4+

De voordeel en cashback app‪!‬

SCOUPY

    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Met Scoupy krijg je geld terug op je dagelijkse boodschappen. Scoupy helpt jou besparen door te shoppen met cashback. Supersimpel: pak je voordeel op de Scoupy deals in jouw supermarkt. Ook vind je wekelijks de beste deals: bepaal je spaardoel en start met besparen.

Scoupy is met meer dan 2 miljoen gebruikers de grootste cashback app van Nederland. Sta je te popelen om nieuwe producten te proberen met korting en soms zelfs helemaal gratis? Via de gratis Scoupy app doe je mee aan cashbackacties bij een supermarkt bij jou in de buurt. Koop het actieproduct, maak met de app een foto van je kassabon en krijg je geld terug. Het geld wordt automatisch naar je overgemaakt en elke week kun je meedoen met nieuwe acties.

Cashback:
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
In Scoupy app vind je unieke cashbackacties van allerlei supermarktproducten. Gewoon te koop bij een supermarkt bij jou in de buurt. En meedoen is eenvoudig.

1. Kijk eerst in de app om te zien welke acties er beschikbaar zijn.
2. Koop vervolgens het actieproduct bij een deelnemende supermarkt.
3. Maak met de app een foto van je kassabon en krijg razendsnel je geld terug.

Het geld wordt automatisch naar je overgemaakt en elke week kun je meedoen met nieuwe acties.

Sparen:
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Je kunt ook meedoen met ScoupySparen. Dat is sparen met je kassabon. Met ScoupySparen krijg je voor elke €10,- op je kassabon één digitale spaarzegel. Je spaart voor exclusieve kortingen op boodschappenboxen en producten die je kunt bestellen in de spaarshop.

Boodschappenboxen met korting:
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
In de Scoupy app vind je ook een wisselend aanbod van voordelige boodschappenboxen. Gevuld met producten om je voorraadkastje mee aan te vullen, om je huis mee schoon te maken, of om cadeau te doen. Altijd met onwijs veel korting en altijd gratis bij je thuisbezorgd.

Nieuw

Versie 6.39.12

Kleine bugfixes en visuele verbeteringen

Beoordelingen en recensies

4,5 van 5
4,2K beoordelingen

4,2K beoordelingen

jay260952 ,

Kan beter

Krijg ontzettend veel afkeur omdat jullie computer niet de afschriften kan vinden
AH haalt de rekening pas dag na de gedaande boodschappen van de rekening
Maar er zijn meer winkels die dat doen

Teleurgesteld1000 ,

Misleidend

In de app kun je de locaties opzoeken. Heel veel werk om op te zoeken welke winkels meedoen en dan ook nog of de specifieke winkel meedoet waar je bent. En dat voor elke actie opnieuw. Helaas ook geen mogelijkheid om per winkel de acties op te zoeken. Ik kijk dus alleen of de keten erbij staat en zoek niet helemaal de locatie op. Wat is dat voor onzin dat van dezelfde keten de ene winkel wel meedoet en een andere winkel paar kilometer verderop niet? Nou het gebeurt dus wel, voor het eerst is mijn aanvraag hierop afgewezen. Als het zo moet, laat dan maar zitten, dan kan deze app weer verwijderd.

Reactie van ontwikkelaar ,

We vinden het erg vervelend dat je voor het eerst deze ervaring hebt gehad. Graag ontvangen we een e-mail met daarin de naam van de afgekeurde actie alsmede het mailadres van je Scoupy account. Deze informatie kan je sturen naar klantenservice@scoupy.com. Dan kijken wij je aanvraag nogmaals na! Verder gaat onze voorkeur natuurlijk ook uit dat de actieproducten verkrijgbaar zijn in alle winkels binnen één keten. Echter, aangezien elke filiaalmanager zijn/haar assortiment selecteert is dit niet het geval. Bedankt voor jouw 'per winkel opzoeken' suggestie. Deze heb ik doorgestuurd naar onze technische dienst. Zij zullen evalueren of dit haalbaar is. Mocht je nog andere vragen of suggesties hebben dan horen we die ook graag via klantenservice@scoupy.com. Groet, Oscar van Scoupy

1986hkc ,

Meldingen in app

Er staat dat ik 8 meldingen heb in de app met de nieuwe update maar er staat niks open , mss een bug . Ik vind het zwaar irritant 😅

Reactie van ontwikkelaar ,

Beste, bedankt voor je feedback. Dat klopt helaas, maar is gelukkig inmiddels opgelost met de meest recente update. Excuses voor het ongemak! Groet, Scoupy.

App-privacy

De ontwikkelaar, SCOUPY, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Identificatie­methode

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Financiële gegevens
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Identificatie­methode

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Pepper.com: Deals & Korting
Winkelen
OK - Pasjes, folders & korting
Winkelen
CashbackXL
Winkelen
Kruidvat app
Winkelen
Air Miles
Winkelen
Blokker
Winkelen