Versterk je enkel 4+

Stichting VeiligheidNL

Ontworpen voor iPad

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Heb je een enkelblessure of zwakke enkels? Versterk dan je enkel. Dat kan met de oefeningen in deze app of door het dragen van een brace. De oefeningen duren een paar minuten en kan je overal uitvoeren. De brace keuzewijzer helpt je bij het kiezen van een geschikte brace voor jouw sport.

De app biedt een oefenschema van 8 weken, dat bestaat uit 3 sets oefeningen per week. De oefeningen en het bijbehorende schema zijn afkomstig uit de 2BFit studie van het EMGO+ Instituut en zijn wetenschappelijk effectief bewezen voor een goed herstel van enkelblessures. Daarnaast geeft de app informatie over het gebruik van enkelbraces en tape.

De app wordt je aangeboden door VeiligheidNL. Het doel: geblesseerde enkels sneller genezen en nieuwe blessures voorkomen.

Nieuw

Versie 2.4.2

Deze update bevat optimalisaties en bug fixes voor een verbeterde app ervaring.

Beoordelingen en recensies

3,8 van 5
26 beoordelingen

26 beoordelingen

rtygfgugff ,

Een goede app voor zwakke enkels

Ik zit op korfbal en onder de wedstrijd ga ik vaak door me enkel heel irritant.maar in deze app zitten hele goede oefeningen voor je enkel.en er is zelfs een functie waar mee je herinnert wordt te trainen.(een soort fysio gratis waar je zelfs herinnert word te trainen.)
Zeker een aanrader voor mensen met zwakke enkels.

Bonkiez ,

Goeie app!

Het is een goeie app! Ik gebruik hem omdat ik elke dag meerdere malen door mijn enkel ga en het helpt! Mijn moeder heeft hem ook gebruikt nadat ze haar enkel had gebroken. De huisarts bood een fysiotherapie aan maar dit is een eigenlijk een soort gratis fysio. Aan te raden voor zwakke en pijnlijke enkels!

backpackertraveller ,

Duidelijke en goede app, maar geen onderhoud

Fijne en duidelijke app met duidelijke uitleg, oefeningen en ondersteundende filmpjes.
Met dank aan deze app is mijn verzwikte enkel 2 jaar geleden goed genezen en door het 2x per jaar te herhalen nog steeds sterker dan ooit.

Helaas nu flink door mijn andere gegaan en ben vol vertrouwen nu weer begonnen met de oefeningen.

Wel jammer dat er helemaal niks is gedaan met mijn mijn kleine verbeter voorstellen van twee jaar geleden. Net als dat de enkel sterker blijft door regelmatig onderhoud, geldt dat ook voor de app…….

De ruimte voor verbetering die ik twee jaar geleden al benoemde en waar nog niks mee is gedaan:
- als je door de oefeningen loopt, blijft de titel van de eerste oefening staan in het rode vlak. Raar en onduidelijk en lijkt me een kleine bugfix.
- Nadat de laatste oefening is afgerond, zou het handig zijn als de set ook automatisch is volbracht. Geen rocket science om dit toe te voegen.
- Er is 1 oefening die je 60 seconden aan moet houden. Zou handig zijn als daar een timer beschikbaar is. Is wat meer ontwikkelwerk, maar een timer bouwen leer je tijdens één van de eerste lessen app bouwen. Moet elke ontwikkelaar kunnen toevoegen.
- Biedt mogelijkheid om het beginscherm aan te passen naar “mijn schema”. Dat is toch waar de meeste gebruikers direct naar toe gaan zodra ze eenmaal aan de oefeningen zijn begonnen.

Door gebrek aan onderhoud geen nog steeds 5 sterren….

App-privacy

De ontwikkelaar, Stichting VeiligheidNL, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Identificatie­methode
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

LiveUitslagen
Sport
Wedstrijdzaken
Sport
Teamy voor sportteams
Sport
hockey.nl
Sport
Le Champion
Sport
Scorito.com
Sport