Hulp op reis van a.s.r‪.‬ 17+

Europeesche Verzekeringen

Ontworpen voor iPad

    • 2,9 • 9 beoordelingen
    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Met Hulp op reis van a.s.r. krijg je snelle hulp als je schade hebt op je reis en in noodsituaties. Je kunt direct de alarmcentrale van uw verzekeraar bellen. En via de veel gestelde vragen krijg je meteen antwoord op je vraag. Je verzekeringsgegevens, foto’s en documenten heb je altijd bij de hand. Je kunt bovendien je reis invoeren en belangrijke informatie over jouw bestemming inzien, zoals landeninformatie, reisadvies en vaccinaties.

Heb je een verzekering van a.s.r.? Vul dan voor de vakantie of zakenreis jouw verzekeringsgegevens in. We kunnen je dan in geval van nood nóg sneller helpen.

Nieuw

Versie 4.0.0

De Hulp op Zak app heeft een nieuwe naam heeft: de Hulp op reis app van a.s.r.! Het merk Europeesche Verzekeringen gaat namelijk verder als a.s.r. Naast de nieuwe naam hebben we het ontwerp van de app aangepast aan de huisstijl van a.s.r. Met de Hulp op reis app van a.s.r. kun je nog steeds rekenen op dezelfde handige functies als voorheen. Je kunt snel en gemakkelijk jouw polisgegevens raadplegen, een schade melden of hulp vragen als je op reis bent.

Beoordelingen en recensies

2,9 van 5
9 beoordelingen

9 beoordelingen

Berhut ,

Mooie en handige app

Kan mijn reispartner er ook aan toegevoegd worden, of zie dit over het hoofd.

sregeer ,

Handige app, maar missende verzekeraar

IZA mist in de lijst zorgverzekeraars.

Rikmans ,

Handig op reis

Handige app voor op vakantie om alles vast te leggen zoals mijn verzekeringsgegevens

App-privacy

De ontwikkelaar, Europeesche Verzekeringen, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Sawadee Reizen
Reizen
Reisbalans App
Reizen
GGD Reist mee
Reizen
SRC Reizen
Reizen
Terschelling Tips
Reizen
NKC Campermagazines
Reizen