Ariadne GPS 4+

Giovanni Ciaffoni

Ontworpen voor iPad

    • € 5,99
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Er zijn honderden gps apps. Hebben we er nog één nodig?

Ariadne GPS is meer dan een simpele gps app.

Naast de mogelijkheid om uw lokatie te bepalen en informatie over de straat, het nummer, etc. te krijgen laat het u ook de kaart verkennen wat er zich om u heen bevindt.

Wat bedoelen we met verkennen? U heeft te maken met een pratende kaart. Wanneer u Voice Over geactiveerd heeft op uw apparaat, bent u in staat de straatnamen en nummers om u heen te horen door ze aan te raken.
Plaats uw vinger op het scherm van uw apparaat, wanneer de kaart zichtbaar is en beweeg deze om de infromatie te horen van de straat die u aanraakt.
Uw lokatie bevindt zich in het middden van het scherm. Wat er zich voor u bevindt ligt op de bovenste helft van het scherm en wat er zich achter u bevindt op de onderste helft van het scherm.

U kunt ook een andere regio verkennen dan uw huidige door de app de straat en plaats op te geven.

U kunt op elk gewenst moment informatie over uw lokatie opvragen, ook door de functie plaatsbepaling genaamd te activeren, die u deze informatie periodiek geeft (lees de notitie onderaan alstublieft).
Deze app heeft nog meer nuttige functies die kunnen helpen bij het lopen of reizen met de bus, trein etc.
Wanneer u uw favoriete plekken toevoegt aan de database van de app kunt u een waarschuwing krijgen zodra u bij één van hen in de buurt komt.

Deze app is volledig toegankelijk met Voice Over en geeft u toegang tot informatie die normaal niet beschikbaar is voor mensen die gebruik maken van de spraak synthesizer en is daarom speciaal geschikt voor blinden en slechtzienden.

Notitie: De informatie over de lokatie in deze app is gebaseerd op GPS diensten en een server op afstand. Deze informatie kan onnauwkeurig zijn afhankelijk van de GPS nauwkeurigheid, die in het algemeen minder dan vijftien meter is maar in sommige gevallen tientallen meters kan zijn en aan de server op afstand, die op bepaalde momenten mogelijk niet reageert (de app zal dit melden wanneer dit het geval is).
Het doel van deze app is om u een idee te geven van uw lokatie en wat er zich om u heen bevindt. Vertrouw deze informatie niet volledig alstublieft.
Voor meer informatie en suggesties bezoek http://www.ariadnegps.eu

Please note that the use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.

Nieuw

Versie 4.5.3

Bug fix

Beoordelingen en recensies

2,3 van 5
3 beoordelingen

3 beoordelingen

Emielc ,

Add navigarion

This app tells you where you are, using VoiceOver.

It would be Nice to have the app guide you from point A to B. That would make it perfect

spraakmaker ,

Onbruikbaar!!!

De laatste jaren is de app qua gebruik er op achteruit gegaan!!! Eerst is de gps locator onbetrouwbaar geworden, daar was nog mee te werken, omdat er wel contact met de server mogelijk was.
Sinds kort is dat ook niet meer mogelijk, er staat wel dat de server bereikbaar is, toch krijg ik geen reactie als ik de plaatsbepaling, waar ben ik, activeer.

App-privacy

De ontwikkelaar, Giovanni Ciaffoni, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Suggesties voor jou

Loadstone GPS
Navigatie
BlindSquare
Navigatie
GoodMaps Outdoors
Navigatie
MyWay Pro
Navigatie
Seeing Assistant Move
Navigatie
feelSpace
Navigatie