Van der Valk, ValkExclusief 4+

Valkenhorst Internet B.V.

    • Gratis

Beschrijving

Altijd en overal uw boeking/reservering beheren

Met de gratis Valk Exclusief-app regelt u veilig en snel uw hotelovernachting of restaurantreservering bij 43 Valk Exclusief hotels. Waar u ook bent. U blijft voor, tijdens en na uw verblijf op de hoogte.

Voordelen en nieuwe mogelijkheden
Reserveer uw tafel of boek uw overnachting met onze app. De boekingsbevestiging ontvangt u via de mail. Check gemakkelijk in, al voordat u bij een van onze hotels arriveert. Gebruik Mobile Key om uw kamerdeur te openen en betaal gelijk uw rekening. Uitchecken kan ook via de app. Zo slaat u de rij bij de receptie over. Heeft u een Valk Account? Dan profiteert u met onze app van deals, kortingen en acties. Nog geen account? Maak ‘m aan via de app en spaar ook Valk Loyal-tegoed.

Er is meer…
Ieder hotel is uitgebreid uitgelicht. U ziet direct het adres en contactgegevens, wat de faciliteiten zijn, hoe de kamers eruitzien en wat erop de menukaart staat. Zo slaapt u altijd in de kamer die bij u past met alle faciliteiten die u wenst en eet u altijd wat u lekker vindt. Zoekt u inspiratie voor uw verblijf? Na het boeken heeft u via de app de mogelijkheid om de omgeving te verkennen. Bovendien krijgt u een gratis drankje bij aankomst als u via de app boekt. Is dat even een mooi begin van uw minivakantie!

Nieuw

Versie 6.1.4

In deze update:

+ Foutmelding op homescherm opgelost
+ Bug fixes en andere optimalisaties

Als u tevreden bent over de Valk Exclusief app, neemt u dan alstublieft de tijd een review te schrijven, daar helpt u ons enorm mee.

Beoordelingen en recensies

4,7 van 5
2,1K beoordelingen

2,1K beoordelingen

Ekelschot ,

Beste Hotel app die er is

Van Der Valk Exclusief is werkelijk een top app. Werkt super! Kamer boeken, online direct je vraag kunnen stellen aan het hotel. Direct inchecken dit zijn allemaal voordelen waarom wij al jaren een “trouwe” klant zijn van de Familie Van Der Valk Hotels. Niet voor niets behoren zijn tot de top van alle Hotels in Nederland.

Schopman ,

Bijna helemaal ok.

Prima app. Enige minpunt bij het zoeken. Je moet een hotel kiezen bij een datum. Dat wil je niet altijd. Dit maakt het zoeken nu niet praktisch.

10961241 ,

V

Slechte app werkt niet meer kan niet meer bij mijn account

App-privacy

De ontwikkelaar, Valkenhorst Internet B.V., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Identificatie­methode

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Wallet

    Bewaar al je passen, tickets, kaarten en meer op één plek.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

TUI Nederland - jouw reisapp
Reizen
Corendon.nl
Reizen
VakantieVeilingen - Dagje uit
Reizen
Fietsnetwerk - Fiets app
Navigatie
ANWB Eropuit
Reizen
Landal GreenParks App
Reizen