Wikiloc Outdoor Navigatie GPS 4+

Een wereld om te ontdekken

Wikiloc Outdoor SL

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Ontdek miljoenen outdoor routes over de hele wereld. Kies tussen wandelen, hardlopen, fietsen, MTB, kajakken, skiën of tot 80 verschillende soorten activiteiten.

Registreer je eigen routes op een kaart, voeg waypoints toe, maak foto's langs de route en upload ze naar je Wikiloc-account vanaf je telefoon.

Geniet van gratis offline topografische kaarten van over de hele wereld die je kunt gebruiken zonder dekking of gegevens. Geweldig als je buiten in de bergen bent of zonder internetverbinding reist.

Wil je je outdoor ervaringen een stap verder brengen? Met Wikiloc Premium:

- Verander je mobiel in een GPS-navigator. Je smartphone zal je begeleiden met een koersindicator en geluidsmeldingen om je te waarschuwen als je tijdens de navigatie off-track gaat.
- Live Tracking. Deel je positie in realtime met je familie en vrienden terwijl je de route volgt.
- Stuur naar je GPS: Download routes rechtstreeks naar je Garmin of Suunto. Functie beschikbaar voor compatibele apparaten.
- Zoeken naar Passing Area: Vind routes die door je gekozen specifieke gebieden lopen.
- Weersvoorspelling voor een perfecte buitenactiviteit.
- Geavanceerde zoekfilters.

Door Wikiloc Premium te kopen, help je ons de infrastructuur van Wikiloc te onderhouden.
Bovendien draag je ook bij aan de bescherming van de aarde, aangezien 1% van je aankoop rechtstreeks naar 1% for the Planet gaat, een wereldwijd netwerk van bedrijven, non-profitorganisaties en individuen die samenwerken voor een gezonde planeet.

Wikiloc Premium is beschikbaar als driemaandelijks of jaarlijks abonnement.

De kosten worden op uw iTunes-account in rekening gebracht op het moment van aankoopbevestiging of aan het einde van de proefperiode, indien van toepassing. Abonnementen op Wikiloc Premium worden automatisch verlengd. De verlenging wordt binnen 24 uur voorafgaand aan het einde van de lopende periode in rekening gebracht, tenzij je beslist om de verlenging van je abonnement ten minste 24 uur vóór de verlengingsdatum te annuleren.

Je kunt je abonnement beheren of automatische verlenging uitschakelen na aankoop via de accountinstellingen. Voor jouw gemak bieden we ook links om je abonnement te beheren via Wikiloc-profiel > Instellingen, die je kunt openen via internet of de app.

Het gedeelte van de gratis proefperiode dat niet is gebruikt, gaat verloren wanneer de gebruiker een abonnement op die publicatie aanschaft, indien van toepassing.

Wikiloc voor Apple Watch gebruikt HealthKit om je Wikiloc-activiteiten op te slaan in de Health-app en om hartslag- en actieve energiegegevens te lezen. De meest populaire Wikiloc-activiteiten hebben een gelijkwaardige Apple Work-out-app trainingen en worden opgeslagen in de Health-app.

Gebruiksvoorwaarden: https://www.wikiloc.com/wikiloc/terms_en.html?v6.0
Privacybeleid: https://www.wikiloc.com/wikiloc/privacy.html?v4.1

Sluit je aan op Wikiloc.com, de community waar miljoenen natuur-, reis- en sportliefhebbers hun avonturen delen, van de meest populaire excursie tot de meest afgelegen expeditie ter wereld.

Nieuw

Versie 3.20.5

Bugfixes en prestatieverbeteringen.

Beoordelingen en recensies

4,5 van 5
5,2K beoordelingen

5,2K beoordelingen

Sudo make username ,

Briljant!

Wat een fantastische app is dit! Heel intuïtief in gebruik, goede helpfuncties en boordevol interessante routes, kaarten en navigatie opties. Je typt je (vakantie)bestemming in en je krijgt een heel arsenaal aan wandel, hiking of om het even welk soort routes om uit te kiezen. Met de extra optie voor gps (betaalde in app aankoop) kun je de route probleemloos volgen met je telefoon. Echt een aanrader voor iedereen die op vakantie graag eens een stads of natuurwandeling wil doen en helemaal als je off track op avontuur wilt. Je kunt ook je eigen wandelingen opnemen en publiceren. De kracht van community en technologie gecombineerd. Top!

Tadinia ,

Geweldig

Geweldige app werkt perfect.
Ik gebruik hem veel bij paardrijden wandelen en fietsen

maya14123522245 ,

Maja13

First it seems free. The. You need to register. And then it isn’t free at all.

Reactie van ontwikkelaar ,

Hi, thanks for your comment! You can download all trails from the web for free. You can also download offline maps, follow your own trails and ORG profiles' trails for free from the App. The small contribution is for the technologic infrastructure and is optional.
More info: https://help.wikiloc.com/article/582-free-app-what-can-do

Abonnementen

Wikiloc Premium Jaarlijks
Wikiloc Premium Jaarlijks
Jaarabonnement op Wikiloc Premium
Gratis proefperiode

App-privacy

De ontwikkelaar, Wikiloc Outdoor SL, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

GPX viewer
Navigatie
ElParking-App para conductores
Navigatie
Telpark
Navigatie
GasAll: Gasolineras España
Navigatie
Reisgids Camino de Santiago
Reizen
Aena
Reizen