A.Vogel Hooikoortsweerbericht 12+

Geeft je dagelijks informatie

A.Vogel Nederland

Ontworpen voor iPad

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

De hooikoortsapp geeft je dagelijks de laatste informatie over pollen in de lucht tijdens het hooikoortsseizoen. Bekijk het hooikoortsweerbericht van vandaag en de verwachting voor de komende dagen van de rondvliegende pollen bij jou in de buurt. De app bevat de volgende onderdelen:

Vandaag
Het hooikoortsweer op een kaart van Nederland. Op de legenda zie je de uitleg over de pollendruk die op de kaart te zien is.

Verwachting
Dit geeft weer welke bomen, grassen en struiken er de komende dagen pollen afgeven en voor hooikoorts kunnen zorgen. Je hebt hier ook de mogelijkheid om een locatie toe te voegen, zodat je de verwachting bij jou in de buurt kunt zien.

Nieuws
Actueel nieuws over hooikoorts in Nederland met een link naar het weerbericht van vandaag. Daarbij ook achtergrondinformatie over hooikoorts en tips wat je kunt doen als je hooikoorts hebt.

A.Vogel helpt
Hier vind je informatie over Pollinosan Hooikoorts oogdruppels: het product van A.Vogel bij hooikoorts. Je kunt hier ook de dichtstbijzijnde winkel vinden die Pollinosan verkoopt.

Instellingen
Hier kun je aangeven of je de kleurenblind-modus wilt gebruiken, zodat je de app beter kunt gebruiken als je kleurenblind bent. Ook kun je hier de locaties toevoegen of verwijderen waarvoor je een gedetailleerde pollenverwachting wilt zien onder Verwachting.

Nieuw

Versie 4.8.0

Bijgewerkt voor iOS 16, bugfixes en performanceverbeteringen

Beoordelingen en recensies

4,4 van 5
466 beoordelingen

466 beoordelingen

Marnix1234 ,

Problematisch voor kleurenblinden

Beste mensen,

Het is een prima gestructureerde app. Maar als kleurenblinde zie ik geen verschil tussen “geen pollen” en “veel pollen”. Zouden jullie hier iets aan kunnen doen? Kies vier heel verschillende kleuren (bv geel, blauw, licht rood en donker groen) en alles is opgelost. Bij voorbaat dank hiervoor.

piratejacqie ,

Toont niet de juiste dagen.

Geeft niet meer de juiste dagen weer, ook het overzicht met de boomsoorten wordt niet meer getoond, graag de bugs fixen.

jilljomy ,

App

Geeft geen goede dagen aan. Loopt steeds paar dagen achter!

App-privacy

De ontwikkelaar, A.Vogel Nederland, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Weerplaza - complete weer app
Het weer
KNMI Weer
Het weer
Weeronline
Het weer
Pollennieuws
Het weer
Sneeuwhoogte.nl
Het weer
Het Weer in Nederland - Weer
Het weer