NH Nieuws 4+

Stichting RTVNH

Ontworpen voor iPad

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Met de app van NH Nieuws ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergrondverhalen uit de provincie Noord-Holland.

NH Nieuws is hét journalistieke nieuwsplatform van Noord-Holland. We maken 24/7 relevante en betrouwbare content: geschreven berichten verrijkt met video's, met nieuwsverhalen over echte mensen.

NH Nieuws heeft het laatste nieuws uit: Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, Hollands Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Landsmeer, Langedijk, Laren, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Weesp, Wijdemeren, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort.

Nieuw

Versie 11.0.3

Algemene bugfixes

Beoordelingen en recensies

3,1 van 5
657 beoordelingen

657 beoordelingen

/\/\àR|< =•> ,

Doorgeschoten beeldscherm

Ik hebt elke keer weer opnieuw te maken met een doorgeschoten beeldscherm van me iPhone doe daar nauw gauw iets goeds aan want op deze manier moet je een app zeker niet zo laten draaien en werken.

Wolvenbriend ,

Deze App werkte goed

In het begin valt deze App geregeld uit en nu ik deze App opnieuw gedownload en geïnstalleerd werkte deze App het weer.Via de externe beveiliging via mijn mobiele telefoon konden ik deze App niet meer terug te vinden.Nu ik deze weer vond via het website konden ik weer downloaden en volgen ik het daagselijk nieuwsfeiten wat er in de regio’s is gebeurd.

Stop er mee. ,

Doorgeschoten

Wat een onoverzichtelijke app is dit geworden, dus verwijderd. Bovendien ben je meer tijd kwijt met elke keer weer cookies instellen dan met nieuwslezen. Altijd las ik het NH Nieuws maar met dit zoekplaatje besteed ik er geen tijd meer aan. Ik wil tekst, geen video, dan kijk ik wel naar een journaal.
Een ster is nog te veel.

App-privacy

De ontwikkelaar, Stichting RTVNH, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Noordhollands Dagblad
Nieuws
AT5
Nieuws
Haarlems Dagblad
Nieuws
Het Parool - Nieuws
Nieuws
Het Parool digitale krant
Nieuws
RTL Nieuws & Entertainment
Nieuws